Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service

Allt för ett harmoniskt liv.
Norrländsk Sommarkväll

Hej!

Hoppas du mår bra och har möjlighet att vara ledig och njuta av sommaren! Njut av de lediga stunderna och glöm alla måsten! Passa på att vara ute och njuta av naturen, ta svalkande bad och fyll på D-vitamindepåerna i solen. Ta vara på de ljusa och varma kvällarna!

Vi har fått in en hel del Nyheter i butiken. Bl.a. har vi nu även Aroma-diffusern Zen Breeze i vårt sortiment. Den ger ifrån sig en behaglig ånga och doft av valfri eterisk olja. Vår fina och praktiska Te-mugg med sil och lock finns nu åter att beställa. Den finns även med Mandala-motiv. Dessutom har vi fyllt på våra hyllor med Tarotkort och Ängla & Orakelkort inför helgen. Nya söta små Änglar i påse har vi också fått hem.

Julis Månadens erbjudande: Kläder & Väskor, Tvål & Schampo hittar du HÄR

Veckans Fynd (nytt varje vecka) hittar du HÄR

I vår Sommar-REA hittar du många fina varor till nedsatt pris. Kategorin uppdateras och fylls på allt eftersom. Priserna gäller så långt lagret räcker, eller som längst t o m 31/8. Välkommen att fynda!

Nyhet

Aroma-diffuser Zen Breeze 399:-

Åter i lager!

Te-mugg - Livets träd 145:-

Fynda på vår Sommar-REA!
  • Amuletten har inte semesterstängt så vi skickar paketen inom 1-3 arbetsdagar. Välkommen att handla! Vi försöker även ha vår butik i Sollefteå öppen, så är du i närheten är du välkommen att titta in! Aktuella öppet-tider hittar du på vår lokala FB-sida
  • Du vet väl att du får gratis frakt om du handlar för över 599:- och du kan välja om du vill ha det levererat med DHL eller PostNord. Paket som väger över 2 kilo skickas dock alltid med DHL.

På Amulettens hemsida hittar du alla våra produkter, både nyheter och reaprodukter!

Vi önskar er alla en fortsatt skön sommar!! 

Gunilla m personal


Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]

Besök oss på Amuletten eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.