Sommarhälsning!

Sedan mars månad 2020 har alla planerade resor och möten blivit inställda eller framflyttade på grund av Corona-pandemin. Stort tack till dig som med dina gåvor varit med,  under den här perioden i vårt arbete i Burundi. Det går inte med ord beskriva vad det betyder att få den här uppmuntran som vi får genom våra trogna gåvogivares stöd.

Vi har nu fått några bokningar och vi tror att det ska normaliseras, men om det blir som före pandemin är kanske osäkert ännu. Vi får avvakta och se, men vi tror att det ska bli bättre framöver så att vi kan träffas ute i möten och sammankomster.

Vi är tacksamma till er som gör det möjligt för oss att fortsätta med det vi gör. Utmanar dig att redan idag ge en gåva till Burundi-Hjälpen. Men vi tror också att det finns fler som vill stötta. Sprid gärna Nyhetsbrevet till era vänner och kontakter.

Vi vill tacka dig för att du följer vårt arbete. Utan personer som stödjer oss via månatliga bidrag med mera, skulle vi inte kunna hjälpa så många människor som vi faktiskt gör varje år.  Du är viktig.

Vi önskar dig en fin midsommar och tack för att du är med oss och räddar liv!

Varma hälsningar,

Uno Gustafsson
Burundi-Hjälpen

Sprid gärna Nyhetsbrevet! Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi. Din gåva är avgörande för vårt arbete. Ingen administration dras från insamlade medel.     

 

Vi är väldigt tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Tillsammans är vi en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. För 50 kr. pr individ, kan vi under 2021 ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. 

 

Corona-viruset. Vårt arbete i Burundi påverkas inte av Corona. Samhället fungerar, affärer och marknader är öppna som vanligt. Man sitter med avstånd i kyrkor och samlingslokaler och handtvätt innan man går in. 

 

Äntligen börjar det komma in bokningar! Uppdaterat reseschema på hemsidan. Där finns information om vårt arbete, men vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41