Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Finfo önskar en härlig sommar!

Sommaren är här, och med den inte bara ljusa sommarnätter men förhoppningsvis också ljuset i tunneln på coronapandemin. Stort tack till alla kunder och partners som har anpassat sig till digitala samarbetsformer. Logiq har haft ett intensivt halvår där vi haft glädjan att bjuda många nya kunder välkomna. Vi ser fram emot en höst där vi kan börja komma varandra lite närmare igen.

Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar.

- Troels Hansen, CEO Logiq


Ny CEO hos Logiq AS

Troels Hansen, CEO för Logiq Sweden AB och Finfo har ansvarat för Logiqs lyckade intåg på den svenska EDI-marknaden under de senaste fyra åren samt för Finfo- bygg, färg och järnhandelns leverantör av kvalitetssäkrad produktinformation. 

Med 15 års ledarskapserfarenhet från både mellanstora företag och internationella koncerner presenterar Logiqs styrelse Troels Hansen som ny CEO hos Logiq AS. Knut Rosness, tidigare CEO går i pension. 


Välkommen Matias

Vi hälsar Matias Bravo välkommen in i Finfos team. Matias är systemspecialist och kommer framförallt hjälpa våra kunder med MediaCentral. 

Matias.bravo@logiq.se

+46 (0)8 402 41 30
+46 (0)73 501 28 53


MediaCentral är plattformen som samlar allt marknadsmaterial för dig och dina kunder

Med MediaCentral får du som leverantör en samlad kanal för marknadsmaterial som kan erbjudas till era kunder samt säkerställer att du som leverantör får era produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare.

Fördelar: 

  • En kanal ut sparar tid och resurser
  • Rätt material för rätt artikel
  • Anpassat format
  • Kontroll
  • Felrapportering vid avvikelser

Webinars

Finfo har under våren genomfört ett flertal webinars kring olika relevanta ämnen med inbjudna talare. De finns alla att tas del av på vår youtubekanal.  

Säkerhetsdatablad & regelverk 

Miljöbedömnings och certifieringssystem

Hållbarhetsinformation

Under hösten återkommer vi med fler webinar kring aktuella och intressanta ämnen. Håll utkik.


Sommarens öppettider för kundsupport


Finfos support tar inte semester. Vi finns tillgängliga för dig hela sommaren!

Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför våren. 

Media Central
Grundutbildning

1 September

19 Oktober

Artikelinformation på rätt sätt

24 Augusti

14 September

ETIM Grundutbildning

14 September

26 Oktober

1 December

ETIM Informationsmöte

2 September

13 Oktober

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Certifierade Vilmaleverantörer (klara)

Mivall Byggross AB

Certifierade Vilmaleverantörer (ej klara)

Amorim Flooring Sweden AB


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!