Du får detta nyhetsbrev för att du finns i våra register. Du kan avsluta prenumerationen längs ned i detta utskick

 

Nyhetsbrev - Juli 2021

 

Nu är det semestertider och därmed en välbehövlig vila efter ett extremt år med pandemi. På PiteBo har vi under våren släckt bränder, sålt fastigheter, bytt avloppstammar, fönster och dörrar bland mycket annat. Nu hoppas vi på sol och värme så att vi kan vila, njuta och umgås ute med lagom avstånd. Nästa nyhetsbrev kommer i slutet på augusti. 

 
Illustration av coronavirus i närbild

Illustration: Ulrika Weinz

 

Det växer fint på Wåhlinsgatan 1 och 2

Illustration av coronavirus i närbild
Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

Upprustad innergård
Nu är innergård 1 nästan klar. Vi väntar bara på leverans av specialjorden till alla planteringar, träd och buskar. Men det hindrar inte hyresgästerna från att själva odla i lådorna som är avsedda för blommor och köksträdgård. Eller ta ett parti schack i solen.

Vi jobbar vidare med innergårdarna på Wåhlinsgatan 3-6 och beräknar vara klara i höst.

 
Läs mer här →
 
 

Nya ägare i Blås- och Hemmingsmark

Illustration av coronavirus i närbild

Trumbäcken blir, från och med 1 juli 2021, ny förvaltare för fastigheterna i Blås- och Hemmingsmark. Vi tackar våra hyresgäster och litar på Trumbäcken ska ta väl hand om er.

 
Läs mer här →
 
 

Nya tamburdörrar på Degeränget

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Peter Nilsson

34 nya tamburdörrar på Degeränget
Nu är vi klara med dörrbytet på Degeränget. 34 nya snygga, säkra och svensktillverkade. Tittöga samt tidningshållare på väggen utanför dörren ingår.

Fler dörrbyten på gång i höst
I höst står Öjebyn på tur där vi byter vi 36 st dörrar på Hörnvägen 6, 10 och 12. 

 
Läs mer här →
 
 

Helene blir ny hyresadministratör 

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Maria Fäldt

Helene Bergström som tidigare varit vår hyresförhandlare byter nu arbetsuppgifter och kommer från och med i höst att jobba som hyresadministratör på ekonomiavdelningen. 

 

Stambyte på Kanalgatan 7 och 9

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

Nya fräscha badrum och nymålade trapphus
Nu slutbesiktar vi renoveringsarbetet på Kanalgatan 7 och 9. Hela huset har fått nya vattenledningar och avloppsstammar. Badrummen har fått nya golv- och väggmattor, ny badrumsinrednin och duschväggar i glas. Köken har inretts med ny kökskran, ny spiskåpa, ny kryddhylla och ledarmatur ovanför arbetsbänk. Lägenheterna har också fått jordad el och uttag på balkongerna,  jordfelsbrytare och förberedelse för IP-TV. Nymålade trapphus, balkonginsidor och nya takkrön har gett huset en ny fin prägel.

I augusti drar vi igång arbetet med stambyte och nya badrum på Storgatan 12 och 14. 

 
Läs mer här →
 
 

Längre svarstider under maj-augusti

Illustration av coronavirus i närbild

Illustration: Ulrika Weinz

Sommartider i kundcenter 
Mellan 21 juni och 15 augusti gäller sommartider i vårt kundcenter. Vi har öppet (men endast för in-och utlämning av nycklar) vardagar 7.30-15 med lunch 11.30-12.30.

En person kort i vårt kundcenter 
Mellan maj och augusti kommer vår telefonkö och våra handläggningstider för uthyrning att vara längre än normalt då vi är en person kort i vårt kundcenter.

Telefontider
Våra telefontider är därför tillfälligt förkortade till 10-14 med lunchstängt 11.30-12.30 under semesterperioden 21 juni och 15 augusti. Vi hoppas att ni har överseende med detta och vi gör vårt bästa för att hinna med så mycket som möjligt trots det.

 

 

Vi får inte släppa greppet ännu...
– Så hjälps vi åt att minska spridning

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

Med anledning av Covid-19 (Coronaviruset) vidtar vi på PiteBo försiktighetsåtgärder för att förhindra spridningen.  Undvik att besöka oss. Det gäller såväl vårt kundcenter som våra bovärdskontor. Vi uppmanar dig istället att ringa, mejla eller använda vår hemsida. Kundcenter hanterar endast in-och utlämning av nycklar manuellt.

Vad du som hyresgäst bör tänka på
Om du eller någon i din familj är sjuk – gör endast akuta felanmälningar. En akut felanmälan exempelvis vattenläcka, trasiga elledningar eller kyl/frys som inte fungerar. Har du inbokade besök i närtid och är sjuk eller har symptom ber vi er avboka dem.
OBS! Vid besök av din bovärd, håll avstånd – gå ut eller gå till ett annat rum.

Längre svars- och väntetider
Om vi får medarbetare som blir sjuka kan våra svars- och väntetider komma att bli längre. Vi  kan också tvingas prioritera om våra arbetsuppgifter. Vi hoppas och tror att du har förståelse för detta.

Tack för visad hänsyn!

 
Läs mer →
 
 

Copyright © 2021 AB PiteBo. Hamngatan 40 · 941 32 Piteå · Växel 0911-22 66 00 · pitebo.se