Hej!

Den efterlängtade sommaren är här, skolorna är slut och för oss vuxna hägrar semestern med hopp om sol, bad och sköna "göra ingenting-dagar".
Min son har haft som regel i flera år att han inte sätter på sig långbyxor på hela sommaren. Det får vara vilket busväder det vill, han har shorts från första juni till sista augusti :) Jag är med på noterna och ökade till och med på med en månad förra året och hade shorts eller kjol hela september men sista veckan frös jag faktiskt lite när jag var utomhus ;)
När benen blir bara får vi äntligen sätta på oss fina fotlänkar och SNÖ har flera fotlänkar i nya kollektionen. Jag har 4 olika modeller hemma och alla utom en finns i både silver och guld.

Somriga örhängen med körsbär

och ljuvliga små änglavingar.


Solcellslampor hör sommaren till och vi njuter av att kunna placera lampor var vi vill utan att ta hänsyn till sladdar. 
De här lamporna är i metall och funkar såklart fint att ha ute, men tänk på att metallen ändrar utseende (bleknar/rostar) när den hänger utomhus. Jag tycker bara att det är fint, men alla tycker ju inte lika :)
Modellen på fot tror jag ändå passar bäst på en inglasad altan eller inomhus för den är så lätt att den nog välter vid minsta vindpust. Vill man ha den ute bör den nog förankras i ett staket eller dylikt.

Det här är också en solcellslampa, det lyser en lampa inne i bollen när det blir mörkt.

Ljusslinga med 12st flerfärgade lampskärmar, kan användas både ute och inne. Den här slingan drivs av el men anslutningskabeln är 5m lång så det behövs inte ett eluttag jättenära.

Nytt kuddfodral med mjuk, borstad yta. Finns i rosa, grönt och svart med enfärgad baksida.

Blommönstrade kuddfodral med tofsar i alla fyra hörnen. Båda kuddfodralen är 48x48cm och kostar 99kr.

Varmt välkommen att kika in i webbutiken eller besöka min fysiska butik på Stationsgatan 10 i Vretstorp där jag har öppet på onsdagar kl 16-19. 
Det går även bra att boka tid och komma en annan dag, jag är i butiken de flesta eftermiddagar och ibland även på helgen. 
Skicka ett sms till 070-5717760 så bestämmer vi en tid som passar.

Ta hand om dig! 

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!