Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Trevlig sommar!

Även om värmen har varit här är det först nu som sommaren och semestern snart knackar på dörren. Vi vill förstås önska alla våra läsare, kunder och samarbetspartners en skön ledighet och det gör vi med lite lästips till hängmattan i form av ett nyhetsbrev.  

Våra öppettider hela sommar är måndag till fredag kl. 7-16, telefon 010-483 40 60

Glad sommar önskar alla medarbetare på Göthes Säkerhet!

Livionkey - Smidig Nyckelautomat dygnet runt!

Livions distansstyrda nyckelautomat hjälper kunder att hämta och returnera nycklar eller komma in i den dörr DU bestämt. Tillträde sker utifrån den tidsperiod DU gjort upp med kunden. Enkelheten att använda och administrera utmärker Livionsprodukter.

Läs mer här om Livions nyckelautomater

YOUNiQ ansiktsigenkänning - för enkel passersystemhantering

Nu är den här, DIN digitala identitet – som ägs och verifieras av DIG! Ett säkert, kostnadseffektivt och flexibelt besöks- och passersystem där DU är nyckeln! Precise Biometrics erbjuder den senaste tekniken genom produkten YOUNiQ för ett säkert, kostnadseffektivt och flexibelt besöks- och passersystem.

Med YOUNiQ är det Du som är nyckeln!

Läs mer här om YOUNIQ

Foto Klarabo Dalarna

Klarabo valde säkerhetslösningen iLOQ och Axema

Klarabo Dalarna i Kvarnsveden i Borlänge uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Som ett led i arbetet ingår att säkerställa säkerheten till låga driftkostnader, en enkelhet för hyresgästerna samt hållbarhet. Därför föll valet att installera iLOQs digitala låssystem och Axemas passersystem och porttelefoni.

  -Vi söker alltid efter enhetliga lösningar som samtidigt är klimatsmart och ekonomiskt hållbart, säger Malin Söderlund områdeschef Klarabo Dalarna.

Läs mer om Klarabos val av säkerhetslösningar.

Göthes 160 år - Med kunskap om vår historia bygger vi vår framtid!

Den 25:e november år 1861 slog en stolt falubo vid namn Jean Abraham Göthe upp dörrarna till sin lilla järnhandel på Slaggatan i gruvstaden Falun. Med hårt arbete och stor omsorg om kunderna växte rörelsen genom åren, och idag är Göthes Säkerhet AB som är ett bolag i J.A.Göthes koncernen Dalarnas ledande säkerhetsföretag.

Snart 160 år efter att Jean Abraham Göthe grundade sitt företag är vi stolta att kunna föra hans traditioner vidare och vi arbetar fortfarande efter Jean Abrahams devis:

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket ”

Göthes Säkerhet AB – en partner att lita på allt sedan 1861!

Läs mer här om Göthes 160 år!

facebooklinkedininstagramyoutube

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!