Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hur äter man en jordgubbe?

Sommar - det betyder färska jordgubbar. Men hur äter man en jordgubbe på bästa sätt egentligen?

Ska de vara kylskåpskalla eller soligt varma? Ska man ha vispad grädde till eller lite gräddmjölk kanske? Eller så där härligt krämig vaniljglass till eller bara lite socker...  och vilka är godast, små eller stora?

Här i skafferiet gillar vi de i marsipan extra mycket. Fördelen med dem är att de kan man äta färska och perfekt mogna året om. 

Vill du ha färska marsipangubbar till midsommar kan du beställa dem här i butiken. Vi rullar vart efter så de är riktigt färska och skickar till dig lagom till midsommarkalaset.

De ligger packade i en fin ask som finns i storleken Small, Medium eller Large och är så goda som tilltugg till något kallt och bubbligt!


Roliga nyheter från Decora!

Även om den nya fysiska butiken inte riktigt är klar ännu så fylls det på saker i nätbutiken. Vi har fått in en hel rad med roliga varor från det italienska märket Dekora och mer väntas.
Det är en blandning av verktyg, dekorationer och ätbara baktillbehör. Några exempel på detta är de fina schablonerna som kan användas på många olika sätt. Små handgjorda bilar, unikorns och djur av socker finns nu också med många fina små detaljer. Så har vi redskapet Decortwist som du kan pressa fram fina detaljer i sockerpasta och marsipan. 

Vi har samlat alla nyheter under en egen flik - Decora
Så välkommen in och spana in junis nyheter!


facebookinstagram

www.mittsotaskafferi.se
Solgårdsvägen 6  Huddinge
070-4488601

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.