Bästa intressent,

Tack för att du anmält ditt intresse för vårt projekt på Sälstens Udde. Vi är väldigt glada över att kunna utveckla livsstilsboenden i ett av Härnösands vackraste lägen. Vi kommer att löpande hålla dig uppdaterad om hur projektet fortskrider och vad som planeras via nyhetsbrev likt detta. 

Missade du det senaste nyhetsbrevet? Klicka här för att ta del av det. 

I detta nyhetsbrev kommer du att kunna svara på en marknadsundersökning där du får chansen att berätta vad just du vill få ut av ditt boende på Säsltens Udde. Där får du möjligheten att berätta om dina tankar och visioner för att i sin tur hjälpa oss att förstå vad du är intresserad av.

Vi är även väldigt stolta över att kunna presentera en ny och utvecklad hemsida för projekt Sälstens Udde. Mer om detta längre ner i brevet. Har du några frågor är du varmt välkommen att svara på detta mail.

I syfte att få en bättre förståelse för vad ni som potentiella köpare efterfrågar när vi nu går in i slutfasen av detaljplansprojekteringen, genomför vi en marknadsundersökning. Vi vore väldigt tacksamma om du tog dig tiden att svara på undersökningen för att vara med och påverka utformningen av Sälstens Udde. Vi vill veta vad du tycker. 

Klicka på knappen nedan för att komma till enkäten.

 
Till undersökningen
 

Äntligen har vi en ny och förbättrad hemsida avsedd för Sälstens Udde. På hemsidan kan du nu bland annat:

  • Se bilder och videor från området
  • Följa projektets händelseförlopp
  • Ta del av aktuella nyheter 
  • Söka svar på de frågor du har

Klicka på knappen nedan för att komma till hemsidan.

 
Till hemsidan
 

Röjningen på Sälstens Udde har börjat!

I månader har förarbetet för projekt Sälstens Udde pågått. Äntligen har det synliga arbetet börjat också. Under de senaste dagarna har sly röjts bort från området, och ytterligare mer ska röjas bort de kommande dagarna.

Detta är ett mycket roligt första steg på det allmänt synliga arbetet för det vi snart kommer att kunna kalla Sälstens Udde, Härnösands nya stadsdel. 

Planering, planering, planering

För en dryg vecka sedan var vi på Westerlinds ute på Sälstens udde för att planera och visualisera området. Det är mycket som händer just nu ”bakom kulisserna” och vi längtar efter att kunna förverkliga våra visioner. 

På bilden kan du se projektledare Peter, Westerlinds VD Emil och säljledare Tobias. 

Just nu är vi beroende av marknadsundersökningens resultat för att kunna fortsätta planeringen av området. Hur många bostadsrätter, hus och tomter ska vi utforma? Hur stora ska de vara och vem ska vi anpassa hemmen för? Detta är exempel på vad vi kan få reda på genom dina svar. När vi fått in svaren på undersökningen kommer de att sammanställas och analyseras. Därefter kommer vi att kunna komma med mer information kring processen. 

För frågor kring projektet kontakta:

Isabelle Brandt
Projekt- och marknadskommunikatör
Westerlinds

010 - 15 15 409
isabelle.brandt@westerlinds.nu