Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt i webbutiken!

Vi hoppas alla har fått ha en sommar rik på historier och berättelser. Tudda Galumpan är nu öppen igen efter sommarledigheten och både den fysiska butiken och vår webbutik har fyllts på med nya varor. Från Japan har vi fått fina brevpapper, mera sudd och påfyllning av origamipappret. Så mycket fint!

Ni kan hitta de nya varorna under fliken "Nyheter" i webbutiken. Och själva webbutiken går förstås att hitta via får hemsida.

Här hittar ni också vår webbutik.

Skillebyholm

Vi kommer att vara med på Skillebyholms Marknadsdagar både lördagen den 21 augusti och den 4 september. På marknaden har vi med oss ett urval av våra produkter, resten kommer finnas i butiken som har öppet som vanligt.

Marknadsdagarna pågår kl. 10-16 på Skillebyholm i Järna.

Våra egna anteckningsböcker

Vi är, som bekant, omåttligt förtjusta i anteckningsböcker på Tudda Galumpan och bestämde oss därför för ett tag sen att prova att producera våra egna anteckningsböcker. Och nu är de första försiktiga försöken klara!

Utbudet är lite begränsat till att börja med men kommer utökas allt eftersom. I butiken kommer ni fortsättningsvis kunna hitta både de vanliga anteckningsböckerna, och våra alldeles egna.


Månadens boktips

I skrivande stund är det riktigt höstruskigt ute och vad passar väl bättre än att plocka fram lite böcker fulla av stickning och pyssel! Och inte vilka som helst utan, såklart, utan de officiella Harry Potter-böckerna inspirerade framför allt av filmerna; Magiskt pyssel och Magisk stickning. Hösten är räddad!

De här är inte alldeles enkla böcker utan mer något för den tålmodige nörden. Båda böcker har märkt idéerna med svårighetsgrad, från nybörjare till svår. Pysselboken innehåller också en del mallar och klistermärken. Här finns tips på allt möjligt för att göra din värld lite mer magiskt, från hur ni enkelt gör pergamentpapper för att skriva trollformler på till hur ni gör trollstavar eller Hermiones tidsvändare och allt däremellan. De flesta pyssel kräver lite förberedelser och att man har allt hemma.

Eller vill du kanske att överraska din Harry Potter-nörd med en kofta med elevhemsfärgerna eller bara något enkelt som muggvärmare i elevhemsfärgerna? Du har väl koll på vilka elevhem som gäller för din nörd? Färgerna hittar du i stickbeskrivningarna. Vår favorit är nog i alla fall ugglan Hedvig, lite pyssligt att få ihop men absolut värt besväret!


Våra öppettider är:

Torsdag: 11-17

Fredag: 11-17

Lördag:10-14

Webbutiken är förstås öppen dygnet runt.

Här hittar ni vår webbutik.

Tudda Galumpan Bok & Papper

Mölnbovägen 4, 153 32 Järna

www.tuddagalumpan.se

www.facebook.com/tuddagalumpan

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.