Nyhetsbrev
Det händer på klubben 4:e juni

 

Framtidsplan - Masterplan

Landskrona GK har som vision att bli ”Sveriges bästa golfupplevelse”.
Som en del i att uppnå detta högt ställda mål har vi gett Johan Benestam förtroendet att plocka fram en ny Masterplan för vår Erikstorpsbana och vi har under ca 1,5 års tid stött och blött tankar och idéer tillsammans med honom.

Huvudsyftet med planen är att lyfta fram banans karaktärsdrag ytterligare och med detta menar vi att man ska få en seaside- och linkskänsla från hål 1 tills man är i mål, men även att vi skapar mer spelglädje.

En stor del av förändringarna består av renoveringar av befintliga tee, bunkrar och vattenhinder men det finns även förslag som skulle innebära att nya tee och bunkrar tillkommer samtidigt som några försvinner. Det är alltså inte tal om några nya hål.

För att ytterligare höja golfupplevelsen behöver vi lyfta och förbättra kvalitén på våra spelytor. Här ser vi främst att det är fairways som behöver få sig ett ansiktslyft genom mer dress, gödning och stödsådd.

Läs om hela processen samt se en bild över planen på nedan länk.

 

 
Framtidsplan →
 
 

Verksamhetsplan 2021-2025
Filmer

Verksamhetsplanen för åren 2021-2025 har nu tagit form. Vi kommer att presentera den för er via korta filmer som beksirver de 10 olika områden som verksamhetsplanen innefattar.

På nedan länk ser ni första avsnittet - Inledning med ordförande Jonas Ripa, klubbchef Patrik Brorsson och styrelseledamot Ola Sandgren.

 

 
Inledning Verksamhetsplan →
 
 

Oldboyskommittén

Äntligen får vi återuppta vår tisdagsgolf! Från och med 1 juni har vi börjat att spela igen. För er som inte varit med tidigare kan vi informera om att vi har kanonstart klockan 09.00 och vi spelar ömsom på Erikstorp och ömsom Hildesborg. Tävlingsavgiften är facila 40 kr. Tävlingsformen varierar och även lagtävlingar med lottade lag förekommer. Eftersits med lunch och prisutdelning för de senaste 4 – 5 veckorna har vi sista tisdagen i månaden. Anmälan sker i första hand på GIT, annars genom klubben, senast klockan 09.00 dagen innan tävligen .  Ytterligare info finns på klubbens hemsida under medlemmar/aktiviteter/oldboys.

Tisdagen 29 juni har vi förutom eftersits med prisutdelning kommitténs årsmöte.  Detta hålls normalt sett i oktober vid vår sista eftersits för säsongen, men av välkända skäl har det inte varit möjligt förrän nu.

Även vår Sommarcup kan vi nu starta upp om än med kort varsel.

Anmälan till Cupen görs på mail till Bosse.eva@hotmail.se eller 0766-36 91 55

Din anmälan skall vara oss tillhanda senast fredagen 4/6 och innehålla namn, telefonnr och golf-id.

Samtidigt med anmälan swisha anmälningsavgiften på 30 kr till Bosses telefon.

Välkomna till Tisdagsgolfen och Cupen!