Nästa sommar – då vill du vara hemma i Helsingborg!

Det är exakt ett år kvar till H22 City Expo. Under några sommarveckor kommer världen och framtiden till dina gator i Helsingborg. Alla sinnen får vara med när vi utforskar lösningarna som ska ge oss en smartare, mer omtänksam och hållbar stad. Boka datumen och se till att ta dig ut i vimlet för att uppleva, våga, testa, lyssna, smaka och njuta!

Välkommen att uppleva din framtid redan nu!

Vår pärla till stad har en stor och stolt tradition av att arrangera mäktiga stadsmässor. H55 handlade om design & hantverk och fick en miljonpublik. H99 var en bomässa som visade upp det nya Norra hamnen, och blev en förebild för en rad efterföljare runt om i Sverige. Nu handlar det om vår gemensamma framtid och den här gången ska hela staden visas upp!  

Under 35 dagar kommer världen till din stad. Hela Helsingborg kommer att fyllas av fascinerande upplevelser. Varje dag väntar något nytt på dig. Vi testar musikaliska lekplatser och lyssnar till träd som talar om när de blir törstiga. Det blir självkörande bilar, robotar och banbrytande AI-lösningar. Vi tar oss under ytan och kikar på hur en stad kan leva i symbios med sin närmaste granne, havet. Den som önskar kan lyssna när några av världens skarpaste hjärnor talar om förflyttning, förändring och förbättring. Rymden kommer definitivt att vara med på ett hörn. Självklart blir det möten, vyer, musik och spännande dofter från matmarknaderna. Kort och gott: vi utforskar allt det som kommer att ge oss en ökad livskvalitet långt bortom H22 City Expo.

Vi är många som längtar ut i världen på andra sidan en pandemi – men nästa sommar vill du vara hemma vid sundet åtminstone hela juni. För då kommer världen till dig!

 
LÄS MER
 

Nya adresser – här hittar du oss!

Häng med på vägen fram mot H22 City Expo i Helsingborg. På Facebook, Instagram och Linkedin hittar du oss på @h22cityexpo.

Hemsidan finns på h22cityexpo.se eller h22cityexpo.com för engelsk version.

Vi ses!

FacebookLinkedInInstagramHome Page

VI FÖLJER SJÄLVKLART GDPR

Du får detta mail då vi tror att du vill vara en del i utvecklingen av framtidens smarta städer. Vi har enbart ditt namn och e-postadress i vårt register och vi använder dina uppgifter för utskick i marknadsföringssyfte gällande H22 och H22 Summit. Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta oss på h22@helsingborg.se

.

.

.

.