Juni är här!

Fortsätta sticka och virka

men inte i soffan utan i bersån!

Visst är det väl härligt när vädret tillåter att vi kan ta ut garn och tillbehör ut i trädgården, ut till havet eller på en parkbänk mitt i stan! Ljuviga tider!

Butiken  uppdateras med ett bomullsgarn - Soft Cotton. Vikrnål 3,5 mm och stickor 5 mm rekommenderas. Flera fina färger finns. Kolla även in gratismönster HÄR på Järbos hemsida eller så har du kanske några egna favorit att virka/sticka? Garnet passar också utmärkt till att virka små saker till barnen så som bakverk, hundar och andra djur (amigurumi) som små barn uppskattar. Endast fantasin sätter gränsen 🙂

 

Nytt mönster från Sara Stark -  Blackbirdknits!

Butiken har mönstren att köpa!

Det är en ära att få ha Sara Starks mönster i webbshoppen. Den nyaste i raden är halvvanten Elise Mitts som med fördel kan stickas i garnet JuniorRaggi eller BambuRaggi. Tyvärr kan inte endast mönster sköpas i butiken pga att lägsta ordervärde är 75 kronor. Jag kan göra undantag men då måste du ringa eller maila mig för överenskommelse, det mesta går att lösa! 😉

Mönstret till AnnaTee kan däremot beställas enbart, då skickas mönstret till din mailadress (obs kontrollera skräpposten för mailen har en tendens att hamna där). Rekommenderat garn från webbshoppen är Colin. Mer info finns i shoppen att läsa. 

Se även mönstret till AnnaKarin socks och paketpriset butiken erbjuder med 1 eller 2 nystan TencelRaggi. Det fina är med AnnaKarin socks att ett nystan räcker till ett par sockor!

AnnaKarin Socks

AnnaKarin socks

Nyaste mönstret är Elise Mitts

AnnaTee

AnnaKarin Socks

Sent with Get a Newsletter