Brev till alla medlemmar i MEGA+

MEGA+ och sommaren i Skara

Äntligen! Sol, värme och lättare restriktioner på ingång. Vi kan med ödmjuk försiktighet se framåt och börja planera för aktiviteter igen. Först ut, och förhoppningsvis redan i juni kommer Bakluckeloppisarna tillbaka. Vi planerar för mindre aktiviteter tillsammans med feriepraktikanterna och till hösten hälsar vi våra producenter välkomna tillbaks till Matmarknaderna. Men först sommar, vi önskar er en riktigt skön semester och glöm inte bästa sommarpresenten, tips hittar ni längre ner i brevet!

Anna Engesvik, projektledare
Håkan Persson, ordförande


Extra föreningsstämma

MEGA+ kallar till extra föreningstämma den 22 juni kl.8 via Teams. På stämman hanteras en formulering i stadgarna som inte godkänts av Bolagsverket. Anmälan till Anna Engesvik.


Nationaldagsveckan 5-12 juni

Vi firar nationaldagen och våra studenter samt att sommaren är här. En veckas firande istället för en dag för att sprida ut nationaldagen på ett ansvarsfullt sätt. Du som har verksamhet bidrar med att vi skapar en festlig stämning t.ex. genom erbjudanden, tävlingar, happenings eller försäljning utanför butiken. Hjälp till att skapa ett lyckat firande! Följ evenemanget på Facebook


Sommarvärdarna tillbaka

I sommar satsar MEGA+ på liv och rörelse på ett ansvarsfullt sätt. Förra årets koncept med sommarvärdar återkommer. Bemanningen består av unga som arbetar som kommunens feriepraktikanter.

Gatumusikanter i stan

Nytt för i år är unga gatumusikanter som skapar trivsel och stämning på gator och torg under några sommarveckor. Ett samarbete mellan MEGA+ och musikskolan. Vill ni att musikanterna spelar hos er? Hör av er till Anna.

Bakluckeloppisen tillbaka

Restriktionerna börjar släppa och vi har därför skickat in en tillståndsansökan till Polisen om att dra igång Bakluckeloppisarna igen. Boka 19 juni och håll utkik i våra kanaler!

Matmarknader igen

Våra efterlängtade Matmarknader kommer tillbaks till hösten! Sprid gärna ordet och håll utkik efter datum, boka er plats hos Anna redan nu.


MEGA+ satsar på tryggheten

Först ut i Skaraborg! Nu drar vi igång trygghetsprojektet Purple flag- en modell från Svenska stadskärnor. Läs mer


Bästa sommarpresenten

Köp Skara handels presentkort! Gynna den lokala handeln samtidigt som du ger en uppskattad gåva. Säljs på Ugglan, eller vid större volymer genom MEGA+. Läs mer

Nya medlemmar

Vi välkomnar följande nya medlemmar till MEGA+:

  • Hultmarks frisörer
  • SBB
  • Unik Botanik

Se sammanställning över alla medlemmar som är med och stöttar Skaras utveckling här.


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier

MEGA+ finns på Facebook och Instagram.
Välkommen att följa MEGA+ Skara för att ha koll på allt som händer!


MEGA+ är en ekonomisk förening som arbetar för Skaras utveckling. Alla företag och föreningar är välkomna som medlemmar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet. Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!