Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Endags-inloggning

Vill du titta närmare på våra livsstilsmaterial för att se hur de kan användas i ert före- byggande och hälsofrämjande arbete skriver du "endags-inloggning" i ämnesraden. 

Genom att följa vår SKHL-guide uppfylls Skolverkets och Skolinspektionens krav.

Efter pandemin

Våra barn och unga har drabbats hårt av pandemin. Den psyiska ohälsan hos elever har ökat och distansundervisningen har påverkat många elevers möjligheter att nå målen. Brist på normala rutiner, rubbad dygnsrytm samt nedstämdhet, stress och oro är exempel på pandemins effekter.  

Att få förståelse för vad som händer när man drabbas av stress, oro, nedstämdhet sömnsvårigheter etc är grunden för att ta sig ur det. Med hjälp av fakta, konkreta verktyg och strategier kan eleverna ta sig till hälsosamma livsstilsvanor vilket i sin tur förbättrar förutsättningarna för inlärning och måluppfyllelse.

Förhoppningsvis kommer Sverige att så sakteliga kunna öppna upp igen efter sommaren. Det ger oss möjlighet att äntligen få samlas igen för en föreläsning IRL

Under hösten erbjuder vi föreläsningar för både elever och föräldrar samt för elevhälsans personal och pedagoger för att de ska kunna stötta sina elever i arbet med att hjälpa dem till god fysisk och psykisk hälsa.

För bokningar som görs innan den 25 juni avgår 15% rabatt. För bokning, prisuppgift och upplägg skriv "Föreläsning i höst" i kommentarsfältet så blir du kontaktad. 

Kostnadsfri föreläsning 6/9 2021

Den 6/9 2021 erbjuder Motus Vitae Foundation en föreläsning om att komma igång med och utveckla det systematiska förebyggande och hälsofrämjande arbete på skolan (SFH) för ökad fysisk och psykisk hälsa hos eleverna

När 6/9 kl. 13.00-15.00. 

Var: Elite Marina Tower, Stockholm

Kostnadsfritt, anmälan är dock bindande.

Läs mer och anmäl dig här

Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

FacebookTwitter Instagram YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.