Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu får vi tävla igen!

Det går åt rätt håll med coronasmittan och vi har en förhoppning om att vi under hösten ska kunna återgå till en något mer normal verksamhet - 

- men det lättar redan nu och från den 1 juni blir det tillåtet arrangera orienteringstävlingar och motionslopp med 150 deltagare.

Som vi har jobbat för detta! Vi har haft så många möten med Riksidrottsförbundet, med Folkhälsomyndigheten, med regeringen och nu lättar äntligen begränsningarna för oss. Dessa begränsningar som har varit så ologiska, vilket vi har påtalat om och om igen.

Vi har nu uppdaterat våra riktlinjer så att det är tydligt vad som gäller för både arrangörer och tävlande. Läs mer HÄR.

Tyvärr blir det inget O-Ringen i sommar, men vi har ett VM att se fram emot! Med glädje kan vi meddela att SVT, som sände EM även kommer att sända VM och världscupen i Idre.

VM i orientering i tjeckiska Doksy startar med individuell sprint lördagen den 3 juli och avslutas med långdistans fredagen den 9 juli. SVT sänder alla tävlingar - läs mer HÄR.

Läs och sprid det ni finner intressant i övrigt i detta nyhetsbrev som går till landets alla medlemmar. Här finns många spännande nyheter och förmånliga erbjudanden.

Trevlig sommar hälsar

Maria Krafft Helgesson, förbundsordförande
Susanne Söderholm, förbundschef


Få tillgång till allt material för 1 krona!

Nu kan du som inte redan är prenumerant testa Orienteringsmagasinet Skogssport digitalt för en krona första månaden.

På orienteringsmagasinet.se kan du läsa daglig nyhetsbevakning om orienteringsidrotten. Delar av materialet är öppet för alla, medan andra delar är prenumerationslåst. Bakom det prenumerationslåsta materialet finns bland annat e-tidningen av Skogssport.

Nu kan du testa Orienteringsmagasinet Skogssport för 1 krona den första månaden. Därefter blir kostnaden 39 kronor per månad.

Läs mer HÄR.


Orienteringsprodukter hos Bagheera

Vår huvudpartner Bagheera har just nu paketpris på deras populära orienteringsprodukter.

Passa på att uppdatera träningsgarderoben till hela familjen.

Beställ här: https://bagheera.se/olkampanj/


Svemester på Idre Fjäll

Svenska Orienteringsförbundets premiumpartner Idre Fjäll erbjuder boende
- boka 7 nätter och betala för 5!

  • Boende i 6 bäddsstuga från 715:-/natt
  • Boende i 3 bädds parhuslägenhet från 520:-/natt

Boka ditt boendet på www.idrefjall.se/boende


Håll täten med nya Arc Jet & Spike Jet

Med hjälp av fler än 2000 orienterares åsikter, önskemål och svar på frågor om den ultimata kompassen har Silvas produktutvecklare tagit fram nya innovationer på en produkt som Silva dominerat marknaden med sedan 1930-talet. Kompassfamiljerna Arc Jet och Spike Jet har båda den nya Jet 2.0-nålen. Nålen, som är i absolut världsklass, har en unik kombination av snabbhet och stabilitet, och har utvecklats tillsammans med världsstjärnan och flerfaldige VM-mästaren i orientering – Tove Alexandersson

https://silva.se/sv/forst-till-kontrollen/ 


Rabatt på på GPS-klockor!

Ta del av fina rabatterade erbjudanden från GARMIN på deras GPS klockor, överskottet går dessutom tillbaka till Svensk Orientering! 

- Det har ju skett en enorm utveckling när det gäller GPS-teknologin, och det är givetvis något som vi använder på ett omfattande sätt i landslagsverksamheten. På alla våra träningsläger springer samtliga löpare med GPS-klockor för att vi ska kunna analysera träningen på bästa sätt. Och det är något som alla orienterare, oavsett om de är på landslagsnivå eller ej, kan lära sig mycket av, säger Håkan Carlsson, landslagschef på Svenska Orienteringsförbundet.

Hitta erbjudande om Forerunner 745 och andra klockor HÄR.


Testa Icebugs stora nyhet!

Svenska Orienteringsförbundets partner Icebug lanserar en helt ny sko i sommar – och hajpen är redan nu enorm. Icebug Sisu är marknadens första orienteringssko med BOA Fit System, vilket tar komfort, passform, markkontakt och grepp till en helt ny nivå.

Skon släpps i begränsad upplaga på Icebug.se och hos utvalda återförsäljare senare i sommar – men som mottagare av vårt nyhetsbrev kan har du chansen att bli en av de första som får testa skon.

Klicka HÄR för att läsa mer och anmäla ditt intresse.


facebookinstagramtwitterlinkedin

Håll dig uppdaterad - följ oss på våra sociala medier!Svenska Orienteringsförbundet. Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm
Telefon: 010-4765360. E-post: info@orientering.se. Hemsida: www.svenskorientering.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i en orienteringsförening och din/er förening är medlem i Svenska Orienteringsförbundet. Om du vill att någon mer ska få dessa nyhetsbrev hänvisa till att man kan anmäla sig här.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.