Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Sol och värme

Hej!

Hoppas du har det bra! Sommaren närmar sig med stormsteg, och här hos oss blir nätterna allt kortare. Solen går ner en kort stund för att vända och stiga upp igen, och den här veckan lyser även en kraftfull fullmåne upp nätterna. Ljuset ger välbehövlig energi efter den mörka vintern, men för mig blir det svårare att komma i säng på kvällarna när det är ljust. Fullmånen ställer ju också till det med både sömnen och känslorna. För att lättare komma till ro och få en bättre sömn den här tiden, brukar jag dricka ört-te av Citronmeliss eller Lindblommor. Hör du också till dem som har svårt att somna så här års? Den här veckan har vi fyll på vår te-hylla med bl a Sängkammar-te som innehåller avslappnande örter som Kamomill, Citronmeliss och Lindblomma.

Nu har vi ju även kommit in i Tvillingarnas stjärntecken. Tvillingarna är sociala och verbala. Tvillingens elementet är luft, vilket också ger en positiv livssyn och upptäckalust, men det kan även ge en viss flyktighet eller rastlöshet. Agat är en sten med grundnade egenskaper, som kan ge Tvillingar lite  mer balans i tillvaron. Bland örter och oljor kan Lavendel lugna och balansera ett rastlöst sinne.

Lavendel

Vi har även fått hem en hel del nyheter i butiken, bl.a. snygga och sköna Haremsbyxor. Andra nyheter i vårt sortiment, hittar du i vår web-shop.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd också. Nytt fynd varje vecka.

Här nedanför hittar du även några riktigt fina erbjudanden för dig som läser det här brevet. Beställ genom att klicka på produkten, så får du ett extra bra pris.

OBS! Gratis frakt om du handlar varor (exkl frakt) för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg skickas med DHL.

Var rädd om dig! Ta vara på de långa ljusa dagarna!

Gunilla m personal

Erbjudanden


Satya Natural Sandal rökelsepinnar

Rökelsepinnar tillverkad i Indien av de finaste traditionella ingredienserna. 

Nu 15:-  ord pris 29:-Sängöverkast Ohm

Sängöverkast i 100% bomull. Svart OHM-mönster på naturvit botten. Fransar i kanten. 220 x 240cm

Nu 225:-  ord pris 319:-

Runristaren - Noveller

Noveller som befolkas av såväl människor som allehanda väsen och magin är alltid närvarande. Av Andrea Grave-Müller.

Nu 75:- ord pris 124:-

Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisollefteå ".


Willow Tree Änglar och Figurer

15% rabatt.

Beklagar att en del Willow Tree-figurer fattats i sortimentet nu när vi har det som Månadserbjudande. Flera av dem har varit restnoterad hos vår leverantör, men vi har fått hem en hel del nya denna vecka. Kvar som Månadserbjudande hela Maj månad ut. Håll utkik efter nytt erbjudande från 1:a Juni


Duka med kristaller

Imorgon (30/5) är det Mors dag. Kanske har du en Mamma, Mormor, Farmor eller någon annan modersgestalt som du gärna firar, eller blir själv firad. Om det inte finns möjlighet att träffas, går det kanske att ringa eller fika tillsammans digitalt.

Försommar brukar ju ofta innebära student och bröllopsfirande m m, och om nu Covid-restriktionerna sakta börjar fasas ut, och vädret dessutom tillåter att vi ses utomhus, kanske vi snart lite försiktigt kan börja samlas vid bordet igen. Ett trevligt sätt att duka lite mer personligt till var och en, kan då vara att välja ut ut en personlig sten eller kristall med beskrivning till varje gäst. Lägg den på servetten, eller i en liten påse bredvid glaset eller tallriken. Rolig förberedelse att hitta rätt sten till var och en. Det blir kanske också ett trevligt samtalsämne vid bordet, väcker en och annan tanke, och blir ett fint minne att ta med hem.

Önskar dig en magisk försommar!

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.