Nyhetsbrev från Hillesgården

31 maj 2021

 

Härliga helgluncher hela sommaren

Våra gäster vittnar om den goda maten i vår restaurang! Lördagar och söndagar lagar vi de populära helgluncherna. Du vet väl om att vi har öl- och vinrättigheter? Du kan alltså ta ett glas med något gott att dricka till maten. Vi har också många goda alkoholfria drycker.

Vi har både kött, fisk och vegetariskt på menyn, och använder närproducerade råvaror så mycket det går.

På söndagar jämna veckor spelar Sven-Erik Möller trivsam musik i restaurangen under lunchen. 

 
Meny →
 
 

Nytt utseende på vår webbplats

Titta in på vår webbplats! Den har fått en helt ny kostym, lite ljusare och luftigare än förut. Vi tycker den är fin - vad tycker du? 

Där hittar du vår helgmeny och allt du behöver om det som finns på Hillesgården. 

 
Vår webb →
 
 

Butikerna är öppna:

Klädbutiken och Verandabutiken

Du är så välkommen till Hillesgården för att äta gott, dricka kaffe, strosa i våra butiker eller boka en behandling.

Klädbutiken är fylld av snygga kläder för henne och honom, varav mycket ekologiskt. Vi har även skor, knivar, second hand-kläder för dam och en loppisavdelning.

I vår butik på verandan vid restaurangen hittar du bland annat presenter och inredningssaker, böcker, leksaker, godis ekologisk glass.

Hillesgården har öppet 12.00-18.00 alla dagar utom måndagar. Vi har dock stängt på midsommarafton och midsommardagen.

 
Till butikerna →
 
 

Vi håller tummarna för ett onsdagsprogram i höst!

På grund av Covid19-pandemin har vi inte kunnat ha något underhållningsprogram under våren. Vi håller tummarna för att pandemin ska ge med sig och att restriktionerna lättar till i höst, så att vi kan köra igång igen! Håll utkik på vår webbplats och på Facebook - vi informerar så snart vi vet.

Du som är stödmedlem får information direkt hem, så du inte missar något. Som stödmedlem stöttar du Hillesgården, vilket betyder väldigt mycket för oss. Vill du bli stödmedlem nu? Klicka nedan!

 
Bli stödmedlem nu →
 
 

Vi följer Covid19-restriktionerna noga

Vi följer myndigheternas beslut för att ge dig ett tryggt och säkert besök hos oss. På Hillesgården blir det inte trångt. Vi har gott om sittplatser både inne i restaurangen och caféet, och utomhus på vår stora terrass. 

 
 

Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!