Nyhetsbrev med senaste nytt från Hovgården. Problem att visa det? Visa utskicket i webbläsare.

Torsdag 28 maj 2021

Snart dags att lämna över stafettpinnen

Jag har tagit beslutet att gå vidare och prova på lyckan utanför Uppsala Vatten, så den 30 juni blir min sista dag på Hovgården. Det har varit åtta roliga och utvecklande år och så mycket vi har hunnit med under dessa år. Sluttäckt den gamla deponin, byggt nya ytor, övertagit entreprenaden för sorteringen i egen regi, uppdaterat vår lakvattenrening, utvecklat kommunikationen med våra kunder och mycket annat. Det finns också mycket som jag hade velat genomföra men dessa idéer lämnar jag med varm hand över till den som kommer efter mig.

Vi har gått ut med annons för att rekrytera en ny sektionschef, så om du är intresserad att söka så finns länken längre ner i nyhetsbrevet.

Under tiden innan vi har fått en ny sektionschef på plats så kommer Marcus Pettersson ta över som tf. sektionschef för anläggningen och även vara den som skickar ut dessa nyhetsbrev.

Så då var det dags för mig att tacka för mig och hoppas vi syns i något annat sammanhang. Det har varit jätteroligt att jobba med er.

Ha det gott!

Conny Karlsson

Sektionschef
Hovgården


Ny sektionschef sökes!

Som Conny skriver här ovanför så kommer han sluta på Hovgården den sista juni. Är du eller någon du känner intresserad och skulle kunna passa som sektionschef hos oss? Skicka då in en ansökan innan den 6 juni. Du söker jobbet via rekryteringsfirman Randstad!


Björn Karlsson och Sara Holmlund

Presentationerna av våra nya medarbetare fortsätter. Den här gången har turen kommit till Björn Karlsson och Sara Holmlund. Både Björn och Sara kommer arbeta på sorteringsplattan med att sortera och kvalitetskontrollera vårt inkomna avfall med grävmaskin. Björn har arbetat på sorteringsplattan tidigare när den drevs av entreprenör medan Sara är helt ny på anläggningen. Välkomna!

Björn Karlsson
018-726 03 23

Sara Holmlund
018-726 03 26


Hovgårdens lokala reningsverk

Hovgårdens avfallsanläggning genererar en hel del lakvatten. Lakvatten är vatten som på något sätt kommit i kontakt med avfall, till exempel nederbörd som infiltrerats genom deponin eller dagvatten från våra mellanlagringsytor. Därför har Hovgården ett eget reningsverk som genom luftning, sedimentering, biologisk nedbrytning och kemisk fällning behandlar lakvattnet. Efter att vattnet renats släpps det ut i ett närliggande vattendrag.


Arbetsmiljö - skyddsrond

Vi arbetar hela tiden med att effektivisera vårt arbetssätt på anläggningen. En del av detta är att gå över till fler digitala lösningar i vårt dagliga arbete. Den senaste tiden har vi inom vårt arbetsmiljöarbete gått över till digitala lösningar både när vi genomför våra skyddsronder men också i vår kemikaliedokumentation. Detta gör bland annat att det blir lättare att följa upp eventuella åtgärder på anläggningen och att rätt version av säkerhetsdatablad alltid finns tillgänglig. 


Visste du att...

Uppsala Vatten renade år 2020 hela 19,5 miljoner kubikmeter avloppsvatten, vilket motsvarar 65 miljoner badkar!


Besök oss på Hovgårdens webbplats där du hittar blanketter och prislistan.

Du når alltid anläggningen på telefon 018-727 93 80
eller e-post hovgarden@uppsalavatten.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, .klicka här

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!