Klicka här!
 
 

Ny pappers-kollektion från Maja Design!

~ Tropical Garden ~

 
Klicka här
 
 

Ny pappers-kollektion från Pion Design!

~ Garden of Hope ~

 
Klicka här!
 
 

Släpp loss din kreativitet och skapa oändligt många projekt med nya Cricut Maker 3! En riktigt mångsidig elektronisk stansmaskin som kan skära i över 300 olika material, allt från det mest känsliga tyget och tunnaste pappret, till kartong och balsaträ m.m.

 
Klicka här!
 

Nya tillbehör till din Cricut Maker!

Missa inte alla våra nyheter från Cricut! Holografisk vinyl, glitterpapper, metalliskt papper, läderpapper, poster board, mirror paper, foil jewel-paper, corrugated cardboard, och mycket mer!

 
Klicka här!
 
 

Kvalitativa dies av metall från Crafter's Companion's kollektion "Create-a-Card" som fungerar i de flesta stansmaskiner på marknaden, t.ex. Big Shot eller Cuttlebug. Vackra designer med en otrolig detaljrikedom som är tänka att täcka hela kortet. 

 
Klicka här!
 
 

Missa inte sommarens alla nyheter!

 
Klicka här!
 
 

Passa på att shoppa pyssel- och scrapbooking-produkter till riktigt låga priser! Just nu vårstädar vi lagerhyllorna och fyller på kontinuerligt. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, och skulle en REA-produkt vara slut, tas den bort från din order.

 
Klicka här!
 
 

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläret och uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

 
FacebookTwitterInstagramHome Page