Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 5, 20 maj 2021

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


I HELGEN DRAR SERIERNA IGÅNG FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Till helgen 22-23 maj är det äntligen dags för spelare födda 2002 och senare att få spela seriematcher. 

Inför starten är det som förening en hel del att tänka på och vi har listat en del punkter att beakta på vår hemsida.

Det är fortsatt viktigt att se till att allt genomförs så smittsäkert som möjligt.


UTBILDADE DOMARE PÅ SERIEMATCHER

Tänk på att ni måste ha utbildade barn- och ungdomsdomare på era seriematcher.

För er som missat eller behöver utbilda fler domare kommer vi ha ett uppsamlingstillfälle för barn- och ungdomsdomarkursen.

Torsdagen den 3/6 18-20.30

Kursen är digital och ni anmäler era deltagare via Fogis.

Vid frågor går det bra att kontakta domaravdelningen.


GRÖNT KORT SPELARE

Nu när barn- och ungdomsserierna drar igång så missa inte att använda "Grönt kort spelare". Korten har skickats ut till alla föreningar och är framtagna för att uppmuntrar till Fair Play inom barn- och ungdomsfotbollen.

Kortet delas ut av respektive motståndarlags ledare till en spelare i vardera lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Majoriteten av alla spelare är schyssta, men den som får ett Grönt kort har utmärkt sig lite extra. Grönt kort delas ut efter alla seriematcher i åldrarna 8-14 år.

Hur de ska användas och tips hur de smidigt hanteras finns på länken.


PLUS 10 000 KVINNOR I LEDARROLLER

Det officiella startskottet för vårt Plus 10 000 initiativ i Skåne och vårt arbete att få fler kvinnor i ledarroller inom fotbollen gick av stapeln för ett par veckor sedan i samband med ett webinar. Arbetet är nu i full gång och ni kommer höra mycket om initiativet framöver. 

En enkät har skickats ut till alla föreningar för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa till kring jämställdhetsfrågan. Enkäten är obligatorisk för alla föreningar att besvara och finns på länken: https://forms.office.com/r/LjfMd1dNbf

Gå gärna med i vår nystartade Facebookgrupp där man kan utbyta erfarenheter och dela tips: Skånes FF - Plus 1000 Skånenätverk | Facebook


Visste du att Veo används av fler än 50 Skånska klubbar? Ta del av vårt och Veo's erbjudande där ni kan få 200€ rabatt när ni skaffar en kamera.Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se

http://admin.getanewsletter.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer.