Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

MÖTEN I ALLA FORMER

Välkomna på konferens vid havet i höst!

Med ett mycket stillsamt eller näst intill obefintligt konferensår i samband med pandemin börjar nu förfrågningarna att nå oss konferensanläggningar. Det finns ett enormt intresse och behov av att mötas i höst upplever våra längtande konferensansvariga, som nu märker av ett kraftigt ökat bokningstryck. Äntligen får de skicka offerter, göra nya bokningar, genomföra visningar och planera möten med våra trevliga kunder. Det som de är allra bäst på!!

Säröhus har genom åren blivit en mötesplats eller knytpunkt för hela världens företag genom sitt strategiska läge som både bjuder på naturnära upplevelser men också en god förbindelse med både Göteborg och Kungsbacka, Europa och världen!

Här finns flera olika konferenspaket för att passa olika tillfällen då behovet ser olika ut för företagen. Här samsas kickoffer, bolagstämmor, styrelsemöten, inspirationsmöten och utbildningar. Vi har gott om utrymme för allt från stora sällskap till mindre grupper.

I dagens läge kanske det känns extra intressant att boka en utomhusaktivitet i samband med er konferens för att umgås mer tillsammans utomhus. Vi har samarbete med 4 närliggande golfbanor om ni vill testa på en gemensam golfaktivitet. Passar både den vane golfspelaren och nybörjaren.

Det finns också ett flertal spännande aktiviteter att utföra i den vackra närliggande naturen såsom GPS-orientering eller marin fem-kamp eller varför inte hoppa på en RIB-båt för sälsafari och en guidad skärgårdstur. Läs mer om aktiviteter här….

På Säröhus följs folkhälsomyndigheternas rekommendationer och personalen finns gärna som en hjälpande hand kring funderingar och planering för er vistelse. Se också våra tillfälliga avbokningsvillkor. Utformade speciellt för Er trygghet i Covid-tider. Du hittar dem här…..

Varmt Välkomna, vi längtar efter Er!facebookinstagramlinkedingoogleplus

Säröhus Hotell, Konferens & SPAwww.sarohus.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.