Nyhetsbrev
Det händer på klubben

 

Majerbjudande i shopen
20% rabatt på alla kläder

Nu kör vi ett majerbjudande i shopen.

Vi lämnar 20% rabatt på alla kläder från Peak Performance, FootJoy, Puma och Daily Sports.

Erbjudandet gäller fredag 7:e maj - söndag 16:e maj

Välkomna!

 

Kommande kurser
v.19

Nästa vecka har vi två kurser att erbjuda:

Avrostningskurs13/5 och 15/5 kl 09.00-11.00
Denna kurs är en bra uppstart på säsongen. Under två dagar ser vi över din sving och ditt närspel. Detta är ett utmärkt sätt att hitta glädjen i golfen igen!
Minst 4 personer, Max 8 personer
Pris: 895kr

Puttkurs 15/5 kl 13.00-15.00
På denna kurs går vi igenom grunderna i din puttning.
Minst 4 personer, Max 8 personer.
Pris: 395kr

Ni anmäler er på hemsidan under Träning/Shop https://landskronagk.se/traning-shop/boka-lektioner/ eller direkt till shopen

 

Golfbilsbokning online
information

Som de flesta av er säkert sett så har vi i år gjort det möjligt att boka golfbil online via MinGolf.

Då några av de som bokat misslyckats med sin bokning har vi gjort en film om hur man bokar golfbil i samband med att man bokar tid, hur man bokar golfbil när man redan har en tid bokad samt hur man kollar att man har en golfbil bokad.

Nedan finns också en instruktion för hur ni ska gå tillväga.

Vi hoppas att dessa hjälper er på vägen.

 
Informationsfilm boka golfbil →
 
 
Instruktion →
 
 

Sista 9
information

Den 23 april presenterade vi bokningssystemet Sista 9. Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för våra medlemmar genom att ta man kan ta över andra bollars tider som bara ska spela 9 hål.  Idag har vi 297 registrerade användare sen starten för drygt 2 veckor sedan. De tre senaste dagarna har det skapats 54 nya starttider från hål 10 och av dessa har 8 blivit bokade.  Vi har även noterat att det läggs ut en del tider där starten från hål 1 är sent på kvällen d.v.s. efter kl. 18:00, dessa tider blir av naturliga skäl inte särskilt attraktiva då starten från hål 10 då blir efter 20:00.  Vill ni veta mer om hur det funkar kan ni läsa vidare nedan.

Så här funkar Sista 9
Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner kostnadsfritt till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt Landskrona GK att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

Här laddar du ner Sista 9

Se även en introduktionsvideo med före detta tourspelaren Mathias Grönberg nedan

Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet.

 

Adressuppgifter saknas i GIT
Svenska Golfförbundet 

Just nu saknas uppgifter på väldigt många personer i GIT, vilket påverkar alla golfklubbar och administratörer på ett eller annat vis. Vi har ett gemensamt ansvar att se till att registret är uppdaterat, så jag vill be om att ni i nästa utskick till era medlemmar påminner dem att logga in på Min Golf och uppdatera sina adress-, telefon- och e-postuppgifter. Var också uppmärksam när du fyller i uppgifter om nya medlemmar, så att det blir korrekt.

Som vi tidigare berättat kommer vi se över samtliga adress- och telefonfält under september. Det här är en del i våra insatser att förbättra registerkvaliteten för alla som arbetar med personuppgifter i GIT, och innebär att en del fält blir obligatoriska att fylla i och andra kommer att tas bort.