Kontakten
Nyhetsbrev från ActiLeg AB
2021-05-20

Hej ##firstname##!

Hoppas att du har det bra!
Här kommer vårt nyaste nyhetsbrev, rykande färskt!

  • Stort tack till er alla som deltog i vårt Balanswebinar den 6/5, och tack för värdefull feed-back efteråt!

    Du kan se webinariet  i efterskott, klicka på knappen nedan (chat fungerar inte, pga inspelat).
 
Till webinariet
 
Sten Bodin
 

Säkerhet, kvalitet och nytta

Säkerhet, kvalitet och nytta är mycket viktigt för oss, våra kunder skall alltid känna sig trygga i att använda våra lösningar. Vår ambition är att produkterna skall göra stor nytta och förenkla situationen för både vårdgivare och vårdtagare.
Naturligtvis uppfyller ActiLeg-cykeln kraven i Produktsäkerhetslagen, efter att ha varit CE-märkt i många år. Rent tekniskt är ActiLeg-cykeln kraftigt dimensionerad för att med råge klara de krafter som den utsätts för vid den tänkta användningen. Från och med den 26/5-21 väljer vi att klassificera den som en träningscykel, fortfarande med samma konstruktion och kvalitet som tidigare givetvis. Samma nytta, enkelhet och säkerhet som vanligt, med andra ord!

ActiLeg-cykeln är lätt att flytta fram och ställa undan, den har inbyggda hjul och ett praktiskt handtag för att underlätta förflyttningen. Cykla tillsammans och ha en trevlig gemenskap!

 

Vad är nytt?

Härliga tider, strålande tider!
Nu när våren är här, efter en tvekande start, så vill vi slå ett slag för Alzheimerloppet! ActiLeg är med som deltagare i loppet, med ett litet bidrag till forskningen. Härligt med litet personlig träning i anpassat tempo och lagom sträcka, utan prestationskrav: gå, rulla, jogga efter eget tycke! Kanske att du också vill anmäla dig till loppet?

 

Till kalendern

Svenska Demensdagarna den 12-13 oktober i Örebro.
Fokus Hjälpmedel den 17-18 november i Stockholm (Kistamässan).

 

Bidrag från stiftelser

Inköp av ActiLeg, Memoride och Treax?

Rörelseträning, balansträning och virtuella resor: om du önskar att ni kan införskaffa någon eller några av våra produkter men ni saknar ekonomi för detta, så kan det kanske löna sig att kolla efter bidrag från någon stiftelse i Länsstyrelsens databas!

 
Till databasen
 

Treax-plattorna reagerar på tryck med ljussignal, många olika träningsupplägg kan göras för att skapa en trevlig och aktiv träning. Se Treax-videor på vår hemsida under fliken Kundfilmer, samt på Innovaids hemsida.
Innovaid är produktägare av Treax.

Med Memoride kan virtuella resor göras till platser i olika länder liksom runt om i Sverige. Varför inte skapa spännande och engagerande temakvällar med besök på önskade platser, eller kombinera med ActiLeg och cykla "på plats"?
Styr med surfplatta eller PC, se bilden på existerande TV (med HDMI-ingång, ingår ej i Memoride) och använd existerande trådlöst WiFi (ingår ej i Memoride).

 

Hur är det på jobbet?

Stress, panik, ångest?
Detta uttryckte en deltagare i Let's Dance nyligen avseende sitt deltagande, bra sagt tycker jag. Så kan nog många av oss känna på jobbet  ibland, kanske rent av ofta, eller oftast...

På en säljkurs som jag gick för många år sedan fick vi en bild på en tecknad anka som simmar på vattnet, med texten (översatt) som nedan. För att inte plagiera någon annans bild så blir det en egen, med tillhörande text. Vi får föreställa oss ett par paddlande snabba simfötter under ytan.

Ovanför ytan: se cool och obesvärad ut

Under ytan: paddla som bara den...

 

Under strecket, efter jobbet

PS: om du vill veta mer om säljträning så hör gärna av dig.
Och gillar du dans (apropå Let's Dance) så kan du kolla in denna fantastiska video från Schweiz.
DS.

 

Vill du dela brevet?

FacebookLinkedInTwitter

Tack för att du läser brevet, hör gärna av dig med tips och eventuella frågor.
Om du inte vill få fler nyhetsbrev från oss så kan du avprenumerera här eller längst ned i brevet.

Vänliga hälsningar från Sten!

 
Kontaktuppgifter
 

ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida