Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 4, 29 april 2021

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


BARN OCH UNGDOMAR FÅR SPELA MATCHER

Vi har idag fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att de kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barn- och ungdomsfotbollen. Det är alltså tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher även i Skåne. 

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs seriestart den 22-23/5. Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt.

Läs mer om vad som gäller på vår hemsida.


DOMARE TILL TRÄNINGSMATCHER

En liten påminnelse nu när träningsmatcher för barn och ungdomar eventuellt blir aktuellt i din förening. Domare till träningsmatcher för barn och ungdomar bokas via den lokala domartillsättaren. Kontaktuppgifter till dessa finns på vår hemsida under domare/kontakta oss. 


INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR MED TRE EXPERTER FRÅN SVENSKA FF

Vi på Skånes FF bjuder in till tre inspirationsföreläsningar med föreläsare, från Svenska FF, som var och en är experter inom mycket intressanta områden. Föreläsningarna är kostnadsfria men antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

5 maj kl 18-19, ”Spelets skeden – individuella färdigheter i spelets skeden” med Christofer Augustsson

11 maj kl 18-19, ”Fotbollspsykologi” med Rasmus Wallin-Tornberg

20 maj kl 12-13, ”Fotbollsstyrka” med Johan Svensson


INTRODUKTIONSMÖTE DIPLOMERAD FÖRENING 6 MAJ

Vill ni utveckla er förening för att få fler spelare och ledare, mer engagerade medlemmar, en tryggare idrottsmiljö för barn och unga eller en stabilare ekonomi?

Då kan Diplomerad Förening (Dip IF) vara något för er. Vi på Skånes FF bjuder in alla skånska föreningar till ett digitalt Introduktionsmöte om Dip IF torsdagen den 6 maj 18.00-19.30. På mötet får ni mer information om Dip IF vilket ger ett bra underlag för att besluta om er förening vill gå vidare med arbetssättet.Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se

http://admin.getanewsletter.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer.