Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

UTVECKLING AV BOKNINGSSYSTEM TILL FÖRMÅN FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM
Banorna är öppna och det är liv och rörelse på golfbanan - härligt! Nu har vi varit i gång med det nya bokningssystemet Sweetspot i ett par veckor. Vi är medvetna om att det är en förändring för alla medlemmar att boka sin starttid och vi är så tacksamma för att merparten av våra medlemmar tagit emot förändringen positivt!

BRA JOBBAT ALLA MEDLEMMAR!
I skrivande stund har hittills 8 383 bokningar gjorts varav 66% är gjorda i appen Sweetspot och resterande bokningar via hemsida och reception. Vi är både glada och stolta över att vi har så fantastiska medlemmar som tagit till sig denna förändring på bästa sätt. 

VARFÖR BYTER VI SYSTEM?
Den främsta anledningen till att vi byter bokningssystem är att våra medlemmar upplevde problem med tillgängligheten under förra säsongen. Vår uppgift är att skapa en riktigt bra klubb och då är möjligheterna för våra medlemmar att få starttider en av våra viktigaste uppgifter. 

Ett steg i utvecklingen av att skapa speltid på banan för dig som medlem är att vi startat med dynamisk prissättning. Det innebär att priset för starttiden för greenfeegästen avgörs av tidpunkt under säsongen samt vilken tid på dagen gästen vill spela. Detta för att sprida ut vårt gästspel och öka tillgängligheten för våra medlemmar. Du som fullbetalande medlem får tillgång till veckans alla starttider och gäster är varmt välkomna, men vill de spela hos oss på en mycket attraktiv tid blir greenfeepriset högre än en på en mindre attraktiv tid. Detta för att du som medlem ska få ökad tillgång till starttider. 

VARFÖR MAXANTAL SAMTIDIGA STARTTIDER?
Vi har även infört ett maxantal samtidiga bokningar i alla medlemskap. Hur många starttider man kan ha bokade samtidigt varierar beroende på vilket medlemskap man har. Du hittar denna information på hemsidan under Bli medlemAnledningen till att vi gjort detta är för att vi vill att alla våra medlemmar ska få chansen att boka upp attraktiva tider. Förra året hade vi problem med att en del medlemmar bokade upp tider i stort sett varje dag för att sedan boka av dem i sista stund. Detta medförde att för andra medlemmar såg det ut att vara fullt men på banan fanns det sedan plats i många bollar.

Utöver de tider man har som maxantal kan man alltid boka lediga tider innevarande dag. Utöver ovan kommer du som medlem även att få utökade möjligheter till information från klubben till dig via appen och mycket mer. 

HUR BOKAR DU DIN STARTTID?
Du kan enkelt boka din starttid via appen Sweetspot eller via Öijared Resorts hemsida.

  • Ladda ner appen Sweetspot i App store eller Google Play.
  • Skapa ett konto - varje person behöver en unik mailadress.
  • Koppla ditt golf-id (samma lösenord som du använder i Min golf).
  • Lägg gärna in ditt kredit/betalkort.
  • Klicka på "spela" uppe till vänster i appen. Sök upp Öijareds GK i rullistan och boka din starttid på den av våra banor du vill spela.

Vill du ha hjälp så tveka inte att kontakta oss via telefon 0302-373 00 eller kom in till oss.

SWEETSPOT SUPPORT
Även Sweetspot hjälper dig gärna om du behöver support. Du kan enkelt sända dem ett mejl på mailadress hello@sweetspot.io 

Alternativt går du in i appen via din telefon, skakar telefonen i handen och per automatik kommer supportmöjlighet upp och du kan där skicka ditt ärende.

GOLFBILAR
Från och med lördag den 1 maj kan vi släppa på spel med golfbil. Du bokar golfbilen i vår reception på telefon 0302-373 00.

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.