Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Maj 2021

Hej!

Nu när det är klart att Swedish Edtest förlängs till maj 2022 ökar vi takten i allt vi vill lära och dela med oss av. Därför lanserar vi ett stort kompetensprogram för utbildare som testar med oss och vill få ännu fler verktyg i hur de kan hitta kvalitet i digitala lärresurser.

Parallellt startar vi ett samarbete med den brittiska edtech acceleratorn Educate där svenska startups får guidning i hur de med evidens och forskning kan utveckla sina produkter och tjänster. Anmälan öppnar idag!

Ge oss gärna inspel på fler sätt där vi kan bidra till att höja kvalitet i digitala lärresurser och digitalt lärande. Trevlig läsning!

Vänliga hälsningar,

Hanna Elving, huvudprojektledare  


Projekttiden för Swedish Edtest är förlängd fram till 2022

Swedish Edtests Hanna Elving har intervjuat Susanne Nord, Utbildnings- och arbetsmarknadsdirektör i Nacka kommun inför den avtalsförlängning som nu genomförts mellan Vinnova och de 14 huvudmän som deltar i Swedish Edtest. >>>


Hej startup! Accelerera ditt edtechbolag med oss

Är du Edtech startup och på väg att ta nästa steg? Ta chansen och anmäl dig till Sveriges första forskningsaccelerator för Edtech – helt kostnadsfritt. För att höja kvaliteten på edtechtjänster introducerar nu Swedish Edtest och Swedish Edtech Industry den brittiska forsknings-acceleratorn för edtech startups, Educate, i Sverige. >>>


Vi satsar på att utveckla lärarnas digitala kompetens

Nu bjuder Swedish Edtest in sina partners förskollärare, lärare, utbildare, skolledare eller utbildningsledare till ett kompetensprogram med syfte att öka kunskapen om att välja och värdera digitala lärresurser samt erbjuda ett värdefullt nätverk för framtida utveckling. >>>Besök oss på edtest.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

homepagefacebooklinkedinyoutube

Detta är ett nyhetsbrev från Swedish Edtest, ett Vinnova finansierat projekt i syfte att utveckla en långsiktigt hållbar testbädd för edtech i Sverige. Du som får brevet delar på något sätt i tester, har anmält ditt intresse att göra det eller fått nyheter av oss tidigare. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.