Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

MAJ 2021


Pågående utvecklingsinsatser

Just nu pågår flera utvecklingsinsatser där Destination Läckö-Kinnekulle är drivande eller samverkar med andra. Några är exempel är utveckling av Vänerleden och arbete med hållbar besöksnäring i Biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle. För dig som är nyfiken på fler områden där utveckling pågår finns det mer att läsa här!


Svemesterkampanj med Visit Sweden

Intresset för att upptäcka Sverige är stort och fortsätter växa. Närmare 40 procent av svenskarna planerar just nu en Sverigeresa i sommar, enligt en mätning som Visit Sweden gjort.
För att matcha efterfrågan på inspiration till nästa semesterresa finns nu över 600 förslag på resmål och aktiviteter i bolagets nylanserade upplevelseguide där flera tips från Destination Läckö-kinnekulle finns med. Läs pressmeddelandet här och se kampanjen här!


Tipsa din besökare om Din guide till Skaraborg

Nu lanserar vi Din guide till Skaraborg – en digital och personlig reseplanerare. Guiden är ett sätt att visa upp hela Skaraborg i ett och samma verktyg för våra besökare. Rekommendationer samlas in från ett antal olika plattformar och materialet presenteras sedan i ett gemensamt verktyg där våra besökare kan se hela innehållet eller välja utifrån sina intressen. Testa guiden!


Välkommen till Turistrådet online 19 maj

Välkommen till en inspirerande föreläsning om hur vi kan ”puffa” våra besökare i rätt riktning. Under det här seminariet ger Turistrådet Västsverige dig tips på hur du kan underlätta för dina gäster att agera hållbart genom att utforma dina aktiviteter och information beteendesmart. 
Du får även höra om hur Liseberg använt sig av nudging som arbetssätt för att involvera sina gäster i deras hållbarhetsarbete. Läs mer här!


Verktygslåda för aktörer i Platåbergens Geopark

Platåbergens Geopark har fått beviljat EU-medel från Tillväxtverket för att utveckla besöksnäringen i platåbergslandskapet. Under 2021 och 2022 kommer det innebära en rad satsningar som kan hjälpa företagen att locka besökare, bland annat en digital verktygslåda med fortbildningsmaterial för aktörer. Klicka in på Platåbergens Geopark, klicka på "logga in" högst upp till höger ovanför huvudmenyn för att komma åt verktygslådan. Lösenordet är: platå_2021


Varför lyfter vi enskilda aktörer?

Vi har märkt att våra besökare i turistbyrån och följare på sociala medier uppskattar när vi ger konkreta tips på platser och aktörer att besöka. Vi lyfter därmed gärna specifika aktörer för att besökaren ska få en positiv upplevelse, vilket gynnar hela destinationen. Vill ni synas i våra kanaler genom att vi nämner er i våra inlägg på sociala medier och så vidare är ni välkomna att höra av er med tips och fina billder! Kontakta: info@lackokinnekulle.se


Hantering av dina personuppgifter

Du kan läsa om hur Destination Läckö-Kinnekulle AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har som registrerad här!

Vi behandlar personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, är medlem eller aktieägare hos oss, svarar på våra enkäter, samarbetar kring evenemang och event, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig.


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20, E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!