Nyhetsbrev med senaste nytt från Hovgården. Problem att visa det? Visa utskicket i webbläsare.

Tisdag 27 april 2021

Vart tog våren vägen?

Tittar ut genom fönstret den 22 april och snö yr utanför, vilket bakslag - nu ska det ju gå mot varmare väder! Men vi börjar bli vana med bakslag nu i dessa pandemitider. Bara att hålla i men nu ser vi ljuset i tunneln i alla fall och hoppas att det ska gå bra med vaccineringen.

Just nu jobbar vi för fullt med möten för våra avtalskunder, om du inte har fått inbjudan till ett möte kommer vi snart höra av oss.

Vi har även sett en uppgång i volymer den sista månaden och det är något vi hoppas håller i sig.

Ha det gott!

Conny Karlsson

Sektionschef
Hovgården


Vi söker mekaniker

Just nu söker vi en mekaniker som bland annat kommer arbeta med lättare reparationer, underhåll och service av våra maskiner, containrar och övrig utrustning. Känner du någon som skulle kunna passa för detta? Tipsa då om att tjänsten finns att söka på vår webbplats.


Påminnelse om rökförbud

Nu när våren trots allt nalkas vill vi passa på att påminna om att rökförbud gäller på hela vår anläggning. Tack för visad hänsyn!


Nygamla på sorteringsplattan

Två av våra nya medarbetare på sorteringsplattan är Ester Ståhle och Jakob Olofson! Båda har jobbat på Hovgården tidigare, fast vid olika tillfällen, och båda jobbar med att sortera avfall med grävmaskin. Vi tycker det är kul att de blivit del en av oss på Uppsala Vatten!

Ester Ståhle
018-726 03 22

Jacob Olofsson
018-726 03 19 


Vår nya tälthall

Som vissa av er kanske har uppmärksammat så har vi byggt en tälthall. Den är 600 kvadratmeter stor och har en maxhöjd invändigt på cirka 7 meter. Hallen kommer ge oss bättre möjlighet till väderskyddad lagring och kommer bland annat användas för lagring och montering av sopkärl.


Ny rutin för prislistan

Vi har jobbat fram en ny rutin för hur vi ser över vår prislista. Detta betyder att våra priser i framtiden kommer börja uppdateras från den 1 januari varje år. De kundmöten som vi brukar ha under våren, och som pågår just nu, kommer i framtiden flyttas till sen höst/ vinter.


Ny prislista från 1 april pga skattehöjningar

Som tidigare nämnts kommer vår prislista att revideras och ändringarna börja gälla den 1 april. Prisändringarna gäller de fraktioner som omfattas av deponiskatt och förbränningsskatt då dessa höjts med 15 respektive 25 kr. Samtliga fraktioner och prisändringar syns i tabellen. För våra rabattkunder gäller samma rabattsats på de nya priserna som tidigare.


Besök oss på Hovgårdens webbplats där du hittar blanketter och prislistan.

Du når alltid anläggningen på telefon 018-727 93 80
eller e-post hovgarden@uppsalavatten.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, .klicka här

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!