NYHETER
från oss

 

April 2021

 

Solen visar sig från sin bästa sida just nu...så härligt. Dock är det lite kyligt i vinden men bara solen är framme så blir allt liksom lite lättare.

Vi söker nu fler egenföretagare som vill arbeta tillsammans med oss i ett härligt gäng med massor av kompetens och framåtanda. Vi har också ett rum ledigt för uthyrning. Gärna till någon som jobbar inom hälsobranschen. Känner du någon eller är det kanske du? Maila oss info@westcoastelite.se

Vi önskar dig en härlig valborg.

Hälsningar från Teamet på Westcoast Elite

 

CRYO WELLNESS

FINSLIPA DIN KROPP

Med hjälp och kyla och värme avlägsnas oönskade depåer av fett på valda delar av kroppen för alltid med Cryo metoden. Metoden minskar också celluliter, stramar upp slapp och/eller åldrad hud på både kropp och ansikte och ökar ”glow” och hudens egen produktion av kollagen.

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, genom att behandlingen varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) på ett kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt att ta bort fett för alltid på lokala områden, tona kroppen samt ge huden en föryngrande effekt. 

För priser och bokning klicka här

NU PÅ WESTCOAST

DUNDERGRÖT

Nu säljer vi Dundergröt på Westcoast. Inga tillsatser - Inga genvägar
100% vegansk, 100% ekologisk & tillverkad i Sverige.
Perfekt som frukost eller mellanmål. Finns i receptionen på Westcoast.

 

Ingredienser
Rågflingor, kornflingor, havregryn, sojabönor, hackade dadlar, chiafrön, kanel, lingonpulver, blåbärspulver

 

NY KURS - BREATHWORK - finns platser kvar

Nu på söndag 2 maj startar nästa omgång av Bretahwork. Första tillfället är en 2,5 timmes workshop och därefter ses vi 3 torsdagar á 90 minuter. ?
Scott Webster & Linda Jerklöv Edlind håller i kursen och vi kommer att använda oss av HeartMath pulsmätning, genomgång av forskning, meditationer och olika andningstekniker. Allt för mer ro i kroppen, bättre fokus och mer närvaro i nuet.
Söndag 2/5 kl 16:00 - 18:30
Torsdag 6/5, 13/5, 20/5 kl 7:30 - 9:00
Maila oss info@westcoastelite.se  för att boka din plats eller om du har funderingar.     

 
 

MÅNADENS BOKTIPS

 

Boken Vandra av Angeliqa Mejstedt är en perfekt bok för dig som vill bli inspirerad till att vandra.
Massor av tips både för den lilla turen som för den som vill bestiga Kebnekajse. Du lär dig vilken utrustning som behövs, hur du ska planera när det gäller mat, vatten och kläder och hur du smartast packar ryggsäcken.
Lär dig navigera i skog och på fjäll, hur du gör om du råkar gå vilse, hur du vadar över vattendrag på ett säkert sätt och vikten av att ta pauser längs leden. Du får också med dig massor av smarta tips på hur du slipper skavsår, vad du sysselsätter dig med om du blir inregnad i tältet och hur du lyckas tända en lägereld i alla väder. I avsnittet om vandringsleder inspireras du av klassiska vandringar både i Sverige och utomlands

 

MÅNADENS SPELLISTA

Ny låtlista till dig...

En ny härlig lista fullproppad med motiverande låtar till träningspasset. Ladda hem genom att klicka på länken.
Ladda hem här

 

 

BOKA TID FYSIOTERAPEUT

BEHÖVER DU ANLITA EN  FYSIOTERAPEUT?

Viktor Lennmalm finns hos oss och det är bara att boka tid när du behöver.
Behöver du hjälp med att rehab för en skada?  Du bokar Viktor via vår hemsida.

 
 

Besök gärna vår hemsida www.westcoastelite.se