Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev april!

April, april….ett riktigt aprilväder bjuds vi på i år. Känns som våren leker lite med oss, tar ett steg fram och två tillbaka. Men det är ju helt i sin ordning. Och vi får tålamodsträna lite till :)

Fokusera på det du kan förändra istället för det du inte kan göra något åt.

Tycker förstås att vi har gjort det en hel del under året som passerat. När man tycker lite synd om sig själv för att något inte fungerar som det var tänkt så är det just DÅ du ska sträcka på dig, ta ett djupt andetag, lyfta blicken och flytta fokus till något annat – LIVET! Livet är det som sker just nu och kanske är vår uppgift att förhålla oss till det utan att värdera. Om vi själva drabbats av sjukdom eller har någon i vår närhet som drabbats så kan det hjälpa oss att se livets nyanser klarare. Varje dag är ny, varje dag en gåva. Var snäll mot dig själv och var snäll mot varandra.     

Våren brukar symbolisera just tid för förändring, naturens krafter visar oss oanade resurser. Vi kan också se över vad vi vill behålla och vad vi kan göra oss av med – skönt att vårstäda! Där du bor men även i kropp och sinne. Låt yogan hjälpa dig med detta

Sommar och uteyoga i sikte!!

Uteyogan i Kyrkparken (över gatan från studion) startar den lördagen den 8:e maj. OM det är dåligt väder så går vi in. Därför behöver du boka din plats till dessa tillfällen som vanligt. Så vid dåligt väder är det de första 7 som får plats.  Om det är ”fullbokat” så boka ändå din plats, du hamnar på reservplats, vid fint väder när vi är ute så får alla plats. 

Uteyogan i Marabouparken startar onsdag den 3 juni kl 17.30-18.30 och sedan söndag 6:e juni 11.00-12.00. I Marabouparken är klassen inställd vid regn och du behöver ej boka utan betalar på plats via swish 140 kr. Här kommer det finnas en separat fb-sida med mer info.

Vi har inget sommarkort i år, vanliga klippkorten gäller. Schemat kommer upp inom kort. 

Extra klass!!

Efter önskemål från er så har vi lagt till en lunchklass på fredagar 11.30-12.30.

Vi har även andra härliga event/workshops/utbildningar och RESOR att se fram emot:

30/4-2/5 Miniretreat Yin med Malou

7/5 Donationsyoga m Veronica & Vera

8/5 Utomhusyoga i Kyrkparken (OBS bokas!)

21/5 Restorative m Vera

23/5 The Art Of Creative Expression m Joanne

28-29/5 Yogaretreat Djurönäset

3/7 Yoga Dagsretreat m Lisa

16-18/9 Yoga för gravida - en lärarutbildning

25-26/9 Yogalärarutbildning Hatha Vinyasa

 

"Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka? Varför skulle all vår heta längtan bindas i det frusna bitterbleka? Höljet var ju knoppen hela vintern. Vad är det för nytt, som tär och spränger? Ja visst gör det ont när knoppar brister, ont för det som växer och det som stänger"

-Karin Boye

Njut av livet!
Bästa hälsningar från Malou och hela teamet på MM Yogastudio

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.