Passa på att shoppa pyssel- och scrapbooking-produkter till riktigt låga priser! Just nu vårstädar vi lagerhyllorna och fyller på kontinuerligt. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, och skulle en REA-produkt vara slut, tas den bort från din order.

 
Klicka här!
 
 

Romantiska pyssel-produkter för vårens alla tillfällen!

Romantiska tillbehör och ljuvliga blommor! Detta är två oslagbara ingredienser för lyckade scrapbooking-kort!

Vi välkomnar den nya leverantören Galleri, som tillverkar både papper och dekorationer i vintage-stil. Kvalitativa produkter till riktigt bra pris!

 

Lufttorkande lera för fantasifulla händer!

Nu är det dags att plocka fram trädgårdsmöblerna och mysa på altanen! Och vad passar inte bättre än en klassisk aktivitet för hela familjen, nämligen skulptering av lera med Silk Clay och Foam Clay!

 

En av vårens höjdpunkter: Fairy Garden och miniatyr-trädgårdar!

För dig som inte vill göra miniatyrer i lera, kommer här ett annat alternativ: Fairy Garden! Skapa en egen trädgård i t.ex. ett övergivet akvarium, och låt små figurer flytta in! Se hur vi gick till väga i bloggen.

Upptäck vårt stora utbud av miniatyrer! Över 500 artiklar för din mini-trädgård!

 
Klicka här!
 
 

4 nya papperskollektioner från Italienska Stamperia!

Populära Stamperia fortsätter att leverera fantastiska kollektioner i olika teman! Matcha med tillbehör, så som stämplar, schabloner, die cuts och rispapper.

 

Nyheter till hemmakontoret i Corona-tider!

Etiketter av högsta kvalitet, rekommenderade för både bläckstråleskrivare och laserskrivare. Etiketterna kan appliceras på alla typer av ytor som papper, glas, metall, trä, plast. Perfekt för att göra skyltar och märkning av produkter, askar, lådor och burkar.

Lamineringsfickor till extra bra pris! Välj mellan 5 olika storlekar.

 

Fotopapper av hög kvalitet till bläckstråleskrivare. Olika storlekar.

 

Praktiskt anslagstavla med häften magnetisk whiteboard och häften kork.

 

Perfekt för kontoret eller hemmet. Whiteboardpenna medföljer.

 

Anslagstavla av kork i snygg design.

 

Välj mellan oval eller rektangulär.

 

Långa, lekfulla vaxkritor med rolig twist-funktion i 12 olika färger.

 

26 st kvalitativa färgpennor, inkl. guld och silver, samt pennvässare.

 

Fantastiska papper till scrapbooking, inbjudningar, festprogram och mycket mer!

Att vi på Kristinas Scrapbooking älskar papper har nog inte gått någon förbi. Ni kan tänka er vår lycka när en hel pall av färgade, mönstrade och lyxiga papper rullade in på lagret! Vackra ark med embossade mönster, gnistrande pärlemo och läckra strukturer, som passar perfekt till årets inbjudningar, handgjorda scrapbooking kort eller varför inte brevpapper?

 

Missa inte alla våra nyheter i april!

 
Klicka här!
 
 

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläret och uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

 
FacebookTwitterInstagramHome Page