Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Den årliga Finfodagen genomfördes för första gången digitalt och vi tycker det gick riktigt bra. Vi lyckades samla fler än någonsin och kunde förmedla nyheter och kundskaper från vår bransch. 

Årets Finfoleverantör- Thomée Gruppen!

Christian Ahlander och Ulf Olsson

Christian Ahlander, Produkt- och marknadscontroller på Thomée Gruppen berättar om arbetet med artikelinformation och vinsten av Årets Finfoleverantör 2021 i ett filmklipp.


Webinars

Vid försäljning av kemiska produkter till yrkesmässiga och industriella användare är det obligatoriskt att förse kunden med ett säkerhetsdatablad och det är leverantören som är skyldig att se till att säkerhetsdatabladet uppfyller gällande lagstiftning.

Finfo tillsammans med Josefina Hellström berättar om Säkerhetsdatablad (SDS), vilken nytta de gör och varför man måste ha dem.

Tidigare webinars

 Vi spelar in våra webinars för att ni ska kunna ta del av dem när det passar er. Nedan kan ni se våra tidigare webinars genom vår youtubekanal. 

Miljöbedömnings och certifieringssystem

Hållbarhetsinformation


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför våren. 

Media Central
Grundutbildning

11 Maj

15 Juni

Artikelinformation på rätt sätt

11 Maj

10 Juni

ETIM Grundutbildning

14 September

ETIM Informationsmöte

28 April

10 Juni

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Nya leverantörer(ej klara)

Master Builders Solutions Sverige AB

Rakennuskemia AB

Sioo Woodprotection AB (Vilma)

Nordic Façade Solution OY

Nya Finfoleverantörer (klara)

Nordiska Kvalitetspooler AB

Rexel Sverige AB

Certifierade Vilmaleverantörer (klara)

Sunnerbo Fönster AB

Perssons Träteknik AB

ABUS-Gruppen Nordic AS

FireSeal AB

Hultafors Group AB / CLC

Mestergruppen Logistik AB Bygglagret

Sievi AB

Valeryd AB

Lundgrens Hyvleri AB


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!