Hyrtältet -Allt för festen-

BESÖK HEMSIDA            SKICKA MEDDELANDE              OM OSS     

Säkra möten

Vårkänslor

Nu är äntligen våren här! 

När temperaturen stiger kommer önskan att vara ute och träffa vänner.

Nu märker vi att alla längtar efter att få träffa nära och kära igen. Telefonen och mejlen går varm med förfrågningar till i sommar och höst. Förhoppningarna är stora på att restriktionerna ska släppas en del till sommaren.

 
Kontakta oss
 
Tält Mega

Tält i veckan

Här har vi bild på ett tält som är uppbyggt just nu. Ett tält Mega med måtten 12x15m. Denna modell har lite högre ben än de flesta av våra tält, de är 3m höga. Detta tält går även att få med fasta isolerade väggpartier, dörr och hårda fönster. Vid detta tältbygge var det dock tältduk i både tak och väggar. Golvet är planbyggt på ett lite sluttande underlag.

Tält EasyUp

Våra populära EasyUp-tält har vi både för uthyrning och försäljning. De är lätta att fälla ihop och fälla upp. Takduken kan man då låta sitta kvar så blir bygget klart på ett kick. De finns i storlekar från 9-24kvm. Det ingår naturligtvis även väggar, även om de inte sitter på plats på denna bild.

Ny hemsida

Press

Artikel om Hyrtältet

7 maj var det en artikel i Enköpings-Posten om hur Hyrtältet klarat sig genom ett år utan bröllop, mässor, fester och festivaler.

EasyUp-tält