Senaste nytt från Städa Sverige. Kan du inte läsa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Vi är Städa Sverige och vi städar Sverige
Städa Kust-premiären är här

Städande ungdomar mot skräpet längs kusten

Den svenska kusten är fortfarande hotad av stora mängder plastskräp som flyter i land. Den gångna helgen startade vi därför upp Städa Kust 2021. Tusentals idrottsungdomar från drygt 87 föreningar rensar Sveriges västkust från skräp i denna första städomgång.

Städa Kust-premiären görs möjlig tack vare kommuner längs kusten, Västkuststiftelsen, Pantamera, Länsförsäkringar Göteborg & Bohuslän samt Hogia. 

Prognosen: Så här mycket skräp plockas >


10-årsjubileum med Söderenergi

För tionde året i rad så engagerar Söderenergi och Städa Sverige ungdomar från lokala idrottsföreningar för att städa runtom Igelstaverket i Södertälje. I helgen inleds årets insats för närmiljön med en ordentlig första vårstädning.


Söderenergi: "Ungdomarnas och lagens insats får A+" >


Stora vårstädningen väntar

Stora vårstädningen en nyhet i Sunne och Sysslebäck

Sista helgen i april kommer idrottsungdomar i Värmland att plocka skräp i Sunne och Sysslebäck. Projektet bygger på ett stort engagemang från det lokala näringslivet med Fryksdalens Sparbank i spetsen.

Miljöinsats som bidrar till samhällen utan skräp >


Om att städa med Städa Sverige

Städa Sveriges verksamhet finansieras av stöd från partners från främst näringslivet. Till föreningar och lag som är intresseanmälda men ännu inte har fått något erbjudande om uppdrag vill vi säga att vi jobbar så hårt vi kan för att i samarbete med partners skapa så många städuppdrag som möjligt!

Vanliga frågor och svar om Städa Sverige >


facebooklinkedintwitterinstagramyoutube

Gilla och följ oss gärna i sociala medier!
Där ger vi dig information om våra städprojekt, senaste nytt och en hel del inspiration!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har intresseanmält en förening eller ett lag och visat intresse för vår verksamhet. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.