Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

APRIL 2021


Visit Skaraborg 2.0

Skaraborg ska bli mer intressant för besökare genom att jobba tematiskt och visa upp hela områdets utbud tillsammans. Det har varit utgångspunkten för projektet Visit Skaraborg, som pågått under drygt tre år. Denna samverkansplattform för turistorganisationerna i Skaraborg övergår nu till ett löpande tillväxtuppdrag från Skaraborgs kommunalförbund. Läs mer om nyheten!


Lär dig grunderna i Google my business

Google My business är ett viktigt och användbart verktyg för alla som driver en verksamhet. Känne du dig osäker på hur det kostnadsfria verktyget fungerar? Ta chansen att ta del av kommunikationsbyrån Fjällbyråns gratisguide där du får lära dig grunderna i Google My business. Läs mer


Vill du visa ditt paketerbjudande på vår webb?

Driver du en besöksverksamhet där du erbjuder dina gäster färdiga paketlösningar med boende, mat och upplevelse? Då kan ditt paket få vara med på vår webbsida där vi presenterar våra egna och andras paket. Varje företag som uppfyller kriterierna får ha med länk till max två paket. Maila bild och information om ditt paket till oss så läger vi upp det på hemsidan.


Webbinarieserie för kulturaktörer i vår

I vår bjuds du som är kulturaktör och driver kulturföretag in till en serie digitala webbinarier och workshops på temat Kulturdriven platsutveckling. Du får möjlighet att utforska din verksamhet i relation till den plats där du är verksam och reflektera kring behov och utvecklingsområden, visioner och mål. Läs mer och boka! (Fåtal platser kvar)


Digitalt besöksrekord för Läckö-Kinnekulle 2020

Även om de fysiska besökarna i stor utsträckning uteblir i pandemins fotspår så minskar inte de digitala besöken. 2020 hade Destination Läckö-Kinnekulles webb närmare 700 000 sidvisningar och den populära appen har i april 2021 laddats ner närmare 8000 gånger, en ökning med 144 % under det senaste året. På Facebook gillar nu över 10 000 personer destinationens sida och på Instagram följer över 3500 personer vårt konto. De digitala kanlerna är viktigare än någonsin för att skapa kännedom och fånga besökarna i ”drömma"-läget.

Ta kontakt med Carolina Hellström för att få möjlighet att genomföra en digital analys av ditt företag.


Anslut din verksamhet till Hållbarhetsklivet

Anslut ditt företag till Hållbarhetsklivet och var med och bidra till en hållbar framtid samtidigt som du aktivt visar dina kunder att du arbetar på hållbarhet i din verksamhet. 

Hållbarhetsklivet är Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Här agerar offentliga och privata aktörer för att ställa om till ett hållbart samhälle.

Läs mer om Hållbarhetsklivet!


Årets kartor och magasin finns nu att hämta

Med våren kommer inte bara tussilago och snödroppar utan även årets kartor och magasin från Destination Läckö-Kinnekulle. Här har vi samlat det mesta som ni aktörer erbjuder och tillsammans kan vi hjälpas åt att sprida fakta och inspiration om vår destination. Materialet finns att hämta i vårt lager vid De la Gardie Park. Kontakta Håkan Svensson på 076-898430 för att boka tid för att hämta. 


Turistbyrån öppnar för fysiska besök 19 april

Den 19 april planerar Destination Läckö-Kinnekulle att öppna Turistbyrån i Rådhuset för fysiska besök. Under perioden då den hållits stängd har det ändå funnits möjlighet för besökare att få kontakt och information via telefon, e-post, chatt och webbsida.


Hantering av dina personuppgifter

Du kan läsa om hur Destination Läckö-Kinnekulle AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har som registrerad här!

Vi behandlar personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, är medlem eller aktieägare hos oss, svarar på våra enkäter, samarbetar kring evenemang och event, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig.


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20, E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!