Nytt i butiken

2021-09-24

Vi är så glada över samarbetet med  Permin.

Först ut är Esther!

Vi väntar ännu fler färger så håll utkik i butiken

Det känns alltid lika roligt att få berätta om en nyhet. Vi påbörjar ett samarbete med Permin och vi börjar med att ta hem garnet Esther by Permin (55% ull och 45% bomull). Den här gången har vi valt att ta in färger efter våra kunders behov och det innebär att ni beställer önskat färgval under perioden 24-26 september. Den 27 september beställer vi från lagret, det tar sedan ca 2-3 dagar för leverans. Garn i Glada Hudik packar därefter omgående din beställning och skickar. Saknar du en färg, hör av dig så kan det säkert ordnas för Esther har många varianter. Självklart kommer Esther för att stanna och vi anpassar färgvalen efter våra kunders önskemål. 

Det här garnet är särskilt lämpligt till SallyTee - design Blackbirdknits vilket vi är extra glada för. Se mer info o SallyTee nedan.

 

 

 
Till butiken→
 
 

Nytt mönster från Blackbirdknits  - SallyTee!

SallyTee har ett annat garn angivet i mönstret men vi har kollat av med designern att Esther by Permin går alldeles utmärkt att ha som garnalternativ. Viktigt att kontrollera masktätheten utifrån ditt handlag. Garnåtgången är densamma för Esther men om du vill sticka i storlekarna M och 3XL bör ju lägga till ett nystan till. Samma sak om du planerar förlänga livet eller ärmar, lägg till garn så du är säker på att det räcker 😊

Specialerbjudande denna helg är att om du beställer garn (Ester by Permin) och mönster till SallyTee anger du en rabattkod "Lanseringserbjudande" i kassan så får du 15 kr (ca 20%) rabatt på mönstret!

 

 
Till mönstret
 
 
Sent with Get a Newsletter