Brev till alla medlemmar i MEGA+

Välkomna till MEGA+

Bästa medlem,
Nu är vår nya näringslivsförening, MEGA+ bildad. Den är till för ALLA företag och föreningar i Skara. Vårt motto är "Tillsammans för Skara" och föreningen jobbar med en rad aktiviteter för att främja närings- och föreningsliv och skapa en positiv anda och bild av vår kommun. Det tjänar vi alla på!

På hemsidan finns lite fylligare information där du kan läsa mer om föreningen och våra aktiviteter.

MEGA+ drivs som en ekonomisk förening och vi är tacksamma för att ditt företag eller förening stöttar det viktiga arbetet för utveckling av Skara. Kontakta undertecknad eller någon annan i styrelsen om du har frågor.

Välkommen till MEGA+!

Håkan Persson
Ordförande
070-531 65 58


MEGA+ nya styrelse

Fr. vänster Anders Nystedt, Grönlunds plåt, Peter Kling Nystedt, TillsamMaNs butik och salong, Filip Larsson, Stekosterian, Vedens lustgård och Företagarna Skara, Anna Engesvik, projektledare MEGA+, Mikaela Grundström, Jula hotell & konferens och Skara stadshotell, Alma Ohlin, Fastighetsägarna, Jonas Ahlén Persson, ICA Munken och Skara Handel, Håkan Persson, Dava Foods, Carl Danielson, Senäte fastigheter, Helena Nyman Friberg, Skara kommun. Saknas på bild, tillträdande kommundirektör.


Ny logotyp

Röstningen är nu avgjord och vinnande logotyp framtagen, tack för allt engagemang och deltagande! Här presenterar vi stolt vår nya logotyp vilken ni inom kort ser i olika utföranden.


Succé för restaurangveckan

Under vecka 12 genomfördes vårens Restaurangvecka i Skara med fokus på Take Away. Veckan blev en succé med nya rekord både i deltagande aktörer och upp till 2500 sålda portioner. Tack alla som stöttar våra verksamheter!

Nya medlemmar

Vi välkomnar följande nya medlemmar till MEGA+:

  • Alizon Web
  • BoSte Färg & Interiör
  • Fotograf Erik Elvmarker
  • Gelins-KGK
  • Grönlunds plåt
  • Najas café
  • Kôrvagubben
  • Olinsgymnasiet
  • Stekosterian

Se sammanställning över alla medlemmar som är med och stöttar Skaras utveckling här.


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier

MEGA+ finns på Facebook och Instagram.
Välkommen att följa MEGA+ Skara för att ha koll på allt som händer!


MEGA+ är en ekonomisk förening som arbetar för Skaras utveckling. Alla företag och föreningar är välkomna som medlemmar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet. Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!