Hej!

Jag har fått hem blommiga härligheter i flera omgångar från Greengate och här är en av de nyaste, den småblommiga serien Carly white.
Alla nyheter ligger direkt på startsidan i webbutiken, välkommen in och kika.

Butiken i Vretstorp har äntligen öppnat igen och kommer nu att vara öppen på onsdagarna kl 16-19. På grund av rådande Covid 19-restriktioner får det endast vara 2 kunder i butiken samtidigt.
Det går även bra att boka tid för besök en annan dag, jag är i butiken de flesta eftermiddagar och ibland även på helgerna.

Dom fina fjäderblommorna är självklart tillbaka och i år finns hela 12 färger att välja bland. En förpackning innehåller 12st och kostar 59kr.

Du kan få dina fjäderblommor direkt hem i brevlådan om du vill. Fraktkostnaden är 12kr (ett brevporto) för 1-2 förpackningar och 24kr för 3 förpackningar.

Påskägg med fåglar 10kr/st. Finns även med 2 olika kaninmotiv.

Små kaniner som kikar upp ur ägg. Tre modeller, 25kr/st.

Och så massor av kaniner förstås :)

Rea på de här raringarna i kaffekopp, nu 89kr/st (ord 129kr).

Varmt välkommen att besöka webbutiken eller min fysiska butik i det gula huset på Stationsgatan 10 i Vretstorp, öppet onsdagar kl 16-19.

Ta hand om dig! 

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.