Nyhetsbrevet för dig som är intresserad av inspiration, trender och tips


Proaktivt arbete för bättre kundrelationer!

Hur kan vi utvecklas med och för våra kunder? Varför är det viktigt att utvärdera verksamhetens egna arbete? Och hur ska man bygga kundrelationer? 

Det är några av de frågor som detta nyhetsbrev kommer att beröra. Vi pratar även hållbarhet och om hur Attityds egna arbete har sett ut genom åren.

Vi hoppas du ska finna något som tilltalar dig och din verksamhet, och som gör dig lite mer nyfiken! 


Attityd är miljödiplomerad för 2021

Attityd är ännu ett år miljödiplomerad enligt Svensk Miljöbas. Carin Grääs, miljöansvarig på Attityd berättar om hur arbetet med att minska de ekologiska fotavtrycken sett ut genom åren och vilka nya målsättningar vi har framöver. Ta del av intervjun med Carin.

Ny studie: 463 procent mer organisk trafik med företagsblogg

Vad skiljer innehållet från en webbplats med tusentals besökare per dag gentemot hemsidor med bara ett fåtal? Det har Robert Rundberget, grundare av Kontento undersökt i en ny studie. Ta del av resultatet och hans reflektioner i vår intervju med honom.


Sommarens boktips!

Vet du inte vad du ska läsa i sommar? Vi tipsar dig om sommarens läsning. Bland annat visar vi upp författaren och föreläsaren Klas Hallberg och professorn Per Kristensson vid Karlstads universitets bok "I kundens skor: att skapa värde utifrån mottagarens perspektiv". 

Ta mig till sommarens boktips!

4 av 5 upplever Attityds rapporter som användbara

"Kommunicera ut resultatet till de som svarat på undersökningen". Det är råd vi ger till våra kunder. Och nu vill vi leva efter hur vi lär. Vi reflekterar över det gångna året och presenterar resultatet från vår kundundersökning. 

Attityd ramar in det senaste året


Kundcase: Riksbyggen

Hur utvecklar man tjänster och erbjudanden för framtiden? Man frågar kunden. Anders Tjernberg berättar hur de på Riksbyggen valde att involvera branschaktörer i arbetet att utveckla framtida erbjudanden.

-  Idéverkstaden har gett oss en möjlighet att få kundernas reflektioner kring bland annat potentiella möjligheter och utmaningar, säger Anders Tjernberg kundgruppschef på Riksbyggen Värmland. 

Ta del av hela kundcase 


Kundundersökningar

Lyssna på kunden för att få ovärderliga utvecklingsförslag


Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida samarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd. Kontakta oss>>


facebooklinkedinhomepage

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!