Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Nyhetsbrev nr 1 2021

Besöks- och passersystem där DU är nyckeln!

Din digitala identitet YOUNiQ– som ägs och verifieras av DIG! Ett säkert,  kostnadseffektivt och flexibelt besöks- och passersystem där DU är nyckeln! YOUNiQ Acess en produkt från Precis Biometric.

Låter det intressant? Skriv gärna till lars.brandt@gothes.se så skickar vi information eller läs mer på hemsidan >

Källhänvisning: Precice Biometric text

Yale Doorman L3. Helt nytt lås!

Yale Doorman L3 är perfekt för dig som vill kontrollera åtkomst på ett smart sätt till ditt hem. Skapa tillfälliga koder för andra eller släpp in dem via din smartphone. Lås och lås upp ditt hem på håll eller aktivera autolåsning för total trygghet. Yale Doorman L3 har flera oumbärliga funktioner bland annat Doorsense, berättar om dörren är öppen eller låst, integrerad ringklocka, öppna med App osv.

Intresserad av mer information om Yale Doorman L3 kontakta oss >

Källhänvisning: Yale Doorman text och bild

ASSA ABLOY PULSE - Självdrivna digitala lås som ger DIG kontrollen!

ASSA ABLOY PULSE där varken batterier eller extern strömförsörjning behövs. Varje användare har en programmerbar nyckel som ger tillträde till lås och dörrar som användaren specifikt har tilldelats. ASSA ABLOY PULSE till ett låssystem som inte bara är redo för framtiden utan också är utformat för den.

 >Läs mer här

Källhänvisning: Assa Abloy text och bild

Nytt Ramavtal

Göthes Säkerhet fortsätter att växa, Ramavtal rörande Lås & Nycklar har undertecknats med AB Stora Tunabyggen AB. Tunabyggen bygger, äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler i Borlänge. Tunabyggen, möjligheternas boende!  

I avtalet ingår även organisationerna Fastighets AB Hushagen, Fastighets AB Tenoren samt Borlänge Kommunfastigheter. Avtalet löper från 2021 över 2 år med option på 1 år + 1 år.

- Vi är glada och stolta att vi får förtroendet att lösa säkerheten för Tunabyggen och stora delar av Borlänge kommunens fastighetsbestånd, säger Christer Morell VD Göthes Säkerhet.

Ovako i Hofors moderniserar beståndet av lås – till iLOQ S5

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av högteknologiska stållösningar som har valt att ställa om till iLOQ som är världsledande inom digitala låssystem. Ovako har hittills installerat dryga 200 st cylindrar och planerar för fler. 

-Med hjälp av iLOQ S5 har vi fått bättre kontroll på vilka som har tillträde till lokalerna och tack vare iLOQ S5 kan vi bibehålla säkerhetsnivån, trots att nycklar kan tappas bort. Det är värt jättemycket för oss, säger Säkerhetschef Jonas Höglin.

Läs mer om Ovakos utbyte av mekaniska lås till iLOQs digitala på hemsidan >

Personal nytt

Vi välkomnar Conny Hagström till Göthes Säkerhet som ny Säkerhetstekniker. Conny är 42 år, sambo med Erica och bor i Enviken, Falu Kommun.  Conny kommer närmast från Byggpartner Dalarna där han jobbat som snickare.

För att lära känna Conny lite mer har vi ställt några korta frågor:

Vem beundrar du mest? Farfar ”Hes” Ante, när du träffar Conny får du fråga varför.
Roligast minne från ungdomen? Moped åren.
Vad får dig att må bra? Att få umgås med familjen, släkt och vänner.
Tre ord som sammanfattar dig bäst? Omtänksam, noggrann(enligt sambon Erica 😊) samt tålmodig.

Göthes Säkerhet söker en utåtriktad serviceledare för säkerhetslösningar

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är serviceinriktad med passion för att hjälpa människor. Gillar du tempo? Får energi av omväxling?

Om tjänsten
I rollen som serviceledare för säkerhetslösningar innebär att du ansvarar för arbetsuppgifterna inom främst lås-, larm- och passersystem och består bl. a av:

  • Att svara i telefon och vara spindel i nätet, fördela samtal, ta emot och registrera order på ett ordnat och strukturerat sätt.
  • Planera in order, boka tekniker, meddela kund samt slutföra ordern
  • Att vara delaktig i Göthes Säkerhets förbättringsarbeten

Som serviceledare har du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och gärna erfarenhet av arbete med säkerhetslösningar. Som person giller du att ha många bollar i luften, ha ordning och reda, målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service. B-körkort är ett krav. Liksom flytande svenska i tal och skrift.

facebooklinkedininstagramyoutube

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!