Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Destination Läckö-kinnekulle och alla härliga upplevelser som väntar på dig säsongen 2021. Boka ett paket och fokusera på att njuta istället för att leta boende och restauranger. Vad är du intresserad av? Vare sig det är att besöka slott och trädgårdar, vandra på Kinnekulle, njuta av god mat eller strosa i mysiga Lidköping så kommer du få en unik och minnesvärd upplevelse här. Välkommen!


Kulturupplevelser utöver det vanliga

Läcköpaket

Upptäck sagolika Läckö Slott! Njut av slottsträdgården, följ med på en guidad tur i slottet och ta del av sommarutställningen. I paketet ingår boende inkl. frukost, god mat på restaurang och inträde till Läckö Slott och Vänermuseet. Här finns något för alla åldrar att uppleva! Läs mer!

2-dagarspaket

Välkommen att upptäcka hela Läckö-Kinnekulleområdet på ditt eget sätt. Cykla, vandra eller ta dig runt med bil längs slingriga småvägar, smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. Här kan du uppleva natur, kultur och historia i sköna omgivningar. Läs mer!


Upptäck Vänerlöjrommen

Det stora löjromsäventyret

Följ med på ett matäventyr för alla sinnen! I november är det löjromsfiske i Vänern och nu har du möjlighet att få uppleva det unika fisket på nära håll och både känna, klämma och smaka på Vänerns röda guld. Läs mer!

Det lilla löjromsäventyret

Passa på att få uppleva det fantastiska hantverket kring löjromsberedning i Spikens fiskehamn utanför Lidköping. Känn, kläm och smaka på Vänerns röda guld, välkommen på en dag i löjrommens tecken! Läs mer!


Aktiviteter i naturen

Vandringspaket

Läckö-Kinnekullebygden är som gjord för vandring med sin unika natur. Välj själv om du vill ha utmaningar eller bara vill njuta av att vandra. De många och varierande lederna löper genom ett storslaget och omväxlande landskap där en unik fauna blandas med historiska minnesmärken och andra sevärdheter. Läs mer!

Ridupplevelse

Att från hästryggen få uppleva slingrande skogsstigar med utsikt över Vänern är en härlig naturupplevelse. I vårt paket får du möjlighet att följa med din instruktör Helena på en uteritt med hennes trevliga islandshästar. Ni rider i grupp om 3 till 6 personer och turen tar ungefär 2 timmar. Läs mer!


Upplevelser med den goda maten i fokus

Skaldjurspaket

För dig som älskar skaldjur rekommenderar vi vårt Skaldjurspaket där du inte bara får njuta av havets delikatesser utan också får ta på dig förklädet och följa med kocken in i restaurangköket. Läs mer!

Gourmetpaket

Unna dig en härlig helg med god mat och dryck, skön avkoppling på ett mysigt hotell och kanske lite shopping i den mysiga småstaden Lidköping. Läs mer!

Weekendpaket

Vårt populära weekendpaket passar alla som vill komma bort från vardagen och i lugn och ro upptäcka småstaden Lidköping och den vackra naturen runtomkring. Läs mer!


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20, E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!