Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Att mäta på distans

Att mäta på distans

Vi på Acandia är specialister på fjärrstyrning och fjärrövervakning. Det innefattar allt från givare och sensorer via kommunikation till molntjänster för att visualisera mätdata och styra enheter.

Tillsammans med med våra leverantörer strävar vi efter att hitta den mest prisvärda lösningen för våra kunder.


Comet transmittrar

Vi är glada att tillsammans med Comet System kunna erbjuda allt från sensorer, dataloggrar, transmittrar till färdiga molntjänster. Storsäljarna är fortfarande Websensor, kabelanslutna transmittrar som du kan surfa till, få larm ifrån och via reläutgångar styra andra enheter.

Senaste nytt – Den senaste versionen av COMET Cloud stöder alla webbsensorer, både nya och redan levererade.  Det är enkelt att ansluta sig och användare erbjuds tre månaders gratis testperiod


Gaslarm - fasta och portabla

Vi har ett brett utbud av gaslarm för de flesta gaserna och miljöer. Oavsett om du ska övervaka luften i ett garage, har behov av portabelt personskydd eller behöver en fast installation i en miljö med risk för explosion har vi en lösning.


www.cometsystem.se/

Nyhet - PowerBOX 4KF

NETIO PowerBOX 4KF är ett smart grenuttag med 4 utgångar som ansluts med LAN. Varje utgång kan kopplas till eller från individuellt via webbgränssnittet. Integration med tredjepartssystem med olika protokoll (JSON, Modbus / TCP, SNMP, MQTT-flex, Telnet, ...) tack vare Open API. Elektriska parametrar (A, W, kWh, TPF) mäts på respektive utgång. 


Läcker ditt tryckluftssystem?

Läckande tryckluftssystem kostar stora summor varje år, både i direkt energikostnad och i ökat underhåll. 

Vi demonstrerar läcksökarna på plats i dina lokaler, där den ska användas. I dessa tider tar vi dock första genomgången som ett videomöte. Hör av dig på info@acandia.se så bokar vi en tid som passar dig!


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.