Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

JUNI 2021


En annorlunda matupplevelse

Succén The Edible Country kommer tillbaka även under 2021. Njut av lokala råvaror under bar himmel, tillagade på plats av våra bästa kockar. En garanterat annorlunda men minnesvärd matupplevelse! Datumet som gäller är 10-11 september och platsen är Läckö slott. 

Läs mer och boka här!


Lidköping firar 575 år

Den 17 juni 1446 fick Lidköping sina stadsprivilegier. Tänk så mycket som hänt med staden under dessa år, det är klart att det måste firas! Som vi alla vet har vi en rådande pandemi att ta hänsyn till vilket sätter vår kreativitet på prov i att visa stadens då, nu och framtid.

Här kan du läsa mer om hur Lidköping firar 575 år!


MTB Meet Kinnekulle 27-29 augusti

Under en hel helg arrangeras kurser, afterbike, goa middagar och inte minst oförglömlig cykling på Kinnekulle och i Lundsbrunn. Passa på att vässa dina MTB-skills och samtidigt lära känna nya människor.

Kom och träffa likasinnade människor och njut av allt som området har att erbjuda. Kinnekulle MTB Meet lockar cyklister av alla åldrar och kategorier. Allt från inbitna veteraner till nyfikna nybörjare, solocyklare och kompisgäng. Har du ingen egen cykel? Inga problem, det finns att hyra från Evalds MTB när du bokar din plats. 

Läs mer och boka din plats här!


Se MTB filmen

Upplev Kinnekulle på två hjul, ett fartfyllt sätt att upptäcka den fascinerande naturen. Här finns det leder som passar såväl nybörjare som mer vana cyklister. De flesta turerna startar vid Högkullen.  

Se filmen här!


Läckö Sessions 2021

Välkommen till en ny musikupplevelse, en ny naturupplevelse och en helt ny tradition. Läckö Sessions – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister på exklusiva konserter vid vattenbrynet bredvid Läckö Slott. Årets artister är: Peter Jöback, Bo Kaspers Orkester, Lena Philipsson och Smith & Thell.

Läs mer här!


Paketerade upplevelser

Läckö Slott erbjuder spännande upplevelser för såväl stora som små. Gå en guidad visning i slottet och låt barnen upptäcka slottets historia genom äventyr anpassade efter deras behov. I paketet ingår även övernattning, 2-rätters middag och inträde till både Läckö Slott och Vänermuseet i Lidköping.

Läs mer och boka Läcköpaketet här!

Välkommen att upptäcka hela Läckö-Kinnekulleområdet på ditt eget sätt. Smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. Här kan du uppleva natur, kultur och historia i sköna omgivningar. I paketet ingår två övernattningar, två middagar, fika och entréer till flera besöksmål. 

Läs mer och boka 2-dagarspaktet här!


Quiz, rundturer och leder i appen Läckö Kinnekulle

I appen Läckö Kinnekulle hittar du bland annat flera quiz som du kan göra när du är på plats i Destination Läckö-Kinnekulle. Just nu finns Rallyquiz där du tar dig från Nossebro till Lidköping och gör stopp på flera ställen för att svara på frågor med chans att vinna fina priser. I appen finns också självguidade rundturer med olika teman så som vraksafari, historisk stadsvandring och Kinnekullevägen med bil. Här har vi också samlat förslag på flertalet vandringsleder. Så är du sugen på att ut och vandra kan du använda appen med karta för att hela tiden hålla koll så du är på rätt spår.

Läs mer och ladda ner appen här! 


Trevlig sommar!


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20
E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!