Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

MARS 2021


Kairos Future ger sin bild av läget för besöksnäringen

I fredags den 26/2 kom Kairos Futures rapport "Fågel Fenix II" om nuläget för besöksnäringen i spåren av pandemin. Länken till rapporten/presentationen finns här! Presentationen är tillgänglig i 30 dagar, vil ni ha rapporten skickad till er så kontakta
Anna Ohlin Ek.


Klar kommunikation - paraplyprojekt inom Leader

Nu kan företag söka medel hos Leader Västra Skaraborg för digital utveckling. Satsningen heter Klar Kommunikation och syftar till att utveckla företagens digitala kommunikation. Leader står för 70 % av totalkostnaden av insatsen och maxbelopp kommer vara 60 000 kr.

Läs mer


Omställning av evenemang i destinationen

Pandemin fortsätter och det kommer att påverka evenemangen i vår destination. Vårrundan Kinnekulle ersätts av Sommar på Kinnekulle och en större Höstrundan Kinnekulle. Ramslökens dag blir Ramslöksveckor med digitalt quiz och så vidare. Ta gärna kontakt med oss för att bolla hur du kan ställa om ditt evenemang istället för att ställa in. 


Trädgårdar för besök och självplock sökes!

Turistrådet Västsverige söker efter evenemang, event, kurser och självplock (blommor, frukt, bär, grönsaker) kopplat till trädgård. De efterfrågar även besöksträdgårdar till sin portalsida om trädgård. Turistrådet samarbetar med Trädgårdsresan som har 78 trädgårdar varav 14 som i dagsläget filtrerats genom Sverige-Norden-Världen. Kontakta Lisa Mikko om du vill tipsa om besöksmål kopplade till trädgård.


Årshjul för kommunikation i Läckö-Kinnekulle

Destination Läckö-Kinnekulle använder ett nytt verktyg för att visualisera destinationens kommunikation där även satsningar från Turistrådet Västsverige vävts in. Du som aktör är välkommen at ta del av planeringen så att vi gemensamt kan förstärka satsningar och kampanjer för att locka besökare till destinationen året runt. Kontakta Lisa Mikko för att ta del av årshjulet. 


Är hunden välkommen hos ditt företag?

Fler och fler personer skaffar hund och vill därmed också ha möjlighet att ta med sin nya familjemedlem på semestern. För att lyckas fånga in den här för oss nya målgruppen behöver vi alla hjälpas åt. Har du som aktör något särskilt att erbjuda dem som reser med hund? Får hunden bo på ditt boende, följa med in på ditt café eller finns det alltid en skål med färskt vatten utanför din butik? Skicka gärna in dina tips till Maja Wellner så snart som möjligt. Kolla gärna in vår nya hundportal också!


Hantering av dina personuppgifter

Du kan läsa om hur Destination Läckö-Kinnekulle AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har som registrerad här!

Vi behandlar personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, är medlem eller aktieägare hos oss, svarar på våra enkäter, samarbetar kring evenemang och event, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig.


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20, E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!