Vad sägs om att blogga från Times Square i New York utan att behöva resa dit? Green Screen Färg gör det möjligt. Använd ett redigeringsprogram och lägg enkelt till önskad bakgrund. Passar lika bra till foton, som till filmning!

Green Screen-färg från kvalitetstillverkaren MagPaintpassar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen eller i studion. Vattenbaserad färg med matt finish.

Finns i 3 storlekar: 250 ml, 500 ml eller 1000 ml. (500 ml räcker ungefär till ett lager på 5 m². )

15% prova-på-rabatt på Green Screen-färg!

Gäller t.o.m. söndag 28 februari 2021.

 
Klicka här!
 
 

Utforska de oändliga möjligheterna med Magnet-färg! Den grå färgen innehåller minimala små partiklar av metall som är omöjliga för blotta ögat att se. Ju fler lager du målar, desto mer centrerad och starkare blir metallen.

Skapa en elegant lekvägg eller ett praktiskt schema för hela familjen! 

(Psst... Visste du att vi har ett stort utbud av olika magneter? Allt från 1 mm ultratunna magneter till scrapbooking och korttillverkning, till vanliga kylskåpsmagneter och superstarka power-magneter! Klicka här för att läsa mer!)

15% prova-på-rabatt på magnetfärg!

Gäller t.o.m. söndag 28 februari 2021.

 
Klicka här!
 
 

Nyhet! Elektronisk Stämpel-maskin

E-Mark Create COLOP 

En ny innovativ elektronisk stämpel- och märkningsprodukt som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera klassiska stämpelavtryck, men framför allt effektfulla 4-färgsavtryck av logotyper, bilder och texter på olika sorters papper, kuvert, kartonger, böcker och papperspåsar. Du designar själv dina stämplar med hjälp av appen! E-mark ansluter till din smartphone, surfplatta eller bärbara dator via sitt egengenererade WIFI nätverk.

15% prova-på-rabatt

Gäller t.o.m. söndag 28 februari 2021.

 
Klicka här!
 
 
 
Klicka här!
 
 

"Jag är verkligen ingen konstnär men abstrakt kan väl alla måla, var min tanke, och sedan är det väl bara låta fantasin flöda."  - Inspiratör Sophie

Se fler av våra inspiratörers underbara alster i bloggen!

 
Klicka här!
 
 

Missa inte alla nyheter som kommit i februari!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläret och uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

 
FacebookTwitterInstagramHome Page