Hej!

Min höst med 10-års jubileum blev sannerligen inte vad jag tänkt mig men lite firande har det ju i alla fall blivit med några jubileumserbjudande och nu har vi kommit fram till det sista erbjudandet som är:
Konstgjord hyacint 49kr, ord pris 79kr
Om du precis som jag tycker att hyacinten är som allra finast när den precis börjar slå ut då är det här en hyacint för dig :) Den kommer aldrig slå ut och ränna iväg och bli ranglig utan håller sig så här perfekt hela julen - och nästa jul och nästa och nästa och nästa ;)
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

I år är det av självklara skäl extra hårt tryck på fraktbolagen att hinna leverera alla paket innan jul så för att vara på den säkra sidan (förhoppningsvis) så ska jag se till att få iväg alla paket senast fredag. 
Önskar du leverans innan jul behöver jag därför din beställning i webbutikensenast onsdag 16 dec så jag kan packa klart under torsdagen.
Självklart skickar jag även paket i början av nästa vecka men då är det inte säkert att det hinner fram till den 23 dec.

Butiken i Vretstorp är öppen tre dagar till innan jul:
Onsdag 16 dec kl 16-19
Lördag 19 dec kl 11-13
Måndag 21 dec kl 16-19

Sedan kommer jag stänga butiken ett tag som jag brukar när jag ska inventera och rodda om inför en ny säsong.
Webbutiken är öppen som vanligt hela tiden.

Till sist vill jag önska dig en riktigt GOD JUL!!!

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.