Hej!

Varför känns det som att tiden går extra fort så här års??? Jag älskar tiden före jul, både privat och på jobbet, men skulle vilja kunna trycka på pausknappen ibland för att bara sätta mig ner och njuta av allt. Allt känns liksom lite extra mysigt så här års och vem gillar inte när det är mysigt? ;)

I år är ju visserligen ingenting som vanligt men jag tänker i alla fall pynta järnet hemma och göra det så mysigt jag bara kan för mig och min lilla familj. 

Sofias Hus fyller 10 år och det är dags för ett nytt jubileumserbjudande:
Halva priset på ljusslinga med fjädrar, nu 39kr (ord 79kr)
Slingan är 2 meter lång och drivs med 3st AA-batterier (ingår ej).
Välj mellan vanligt on/off-läge eller timer där slingan lyser 6 timmar, är släckt 6 timmar osv.
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Jag kommer fortsätta att ha butiken i Vretstorp öppen på onsdagarna kl 16-19 men nu kan du även boka en egen halvtimme i butiken en annan dag. Då kan du kan handla i lugn och ro utan någon som helst risk för trängsel. 

Jag är i butiken de flesta eftermiddagarna och även en del på helgerna så här års ;) Skicka mig ett sms på nr 070-5717760 så bestämmer vi en tid som passar.

Självklart får du gärna ta med en vän eller två, det bestämmer du själv :)

Jag lägger in nyheter i webbutiken nästan varje dag. Följ mig gärna på Instagram (sofias_hus) eller Facebook, där lägger jag ut bilder ganska ofta.

Det här söta luciatåget sålde snabbt slut men nu har jag fått hem fler. Det säljs som ett set med alla fem figurerna för 129kr.

Majalykta Julens hjärta nu 59kr/st, ordinarie pris 99kr.

Nu på söndag 6 dec kommer jag ha extraöppet i butiken kl 11-13, varmt välkommen.

Ta hand om dig! 

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.