Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Maja Design släpper 2 nya jul-kollektioner!

"Traditional Christmas" är en serie som består av 12 unika designer. Klassiska julfärger och söta tomtenissar i stora, vita skägg och nyfikna blickar! Kraftiga scrapbookingpapper som passar perfekt till årets julkort!

Hel kollektion
12"x12" 
| 12 ark | 159 kr

Paper Pad
6"x6" | 36 ark | 99 kr


"Winter Is Coming" är nästa härliga julserie från Maja det här året. En stämningsfull mix med plommonlila och mossgröna nyanser. Serien består av 8 mönstrade ark, och innehåller motiv på mysiga snöväder, vintriga blommor och smakfulla mönster.

Hel kollektion
12"x12" | 8 ark | 110 kr

Paper Pad
6"x6" | 24 ark | 67 kr


Matcha med nya enfärgade 12"x12" cardstock: Monochrome

Förbeställ Maja Designs nya julpapper! Leverans sker mot veckoslutet!

Nu finns populära Silhouette Cameo med större bredd: 38 cm!

Nu är den äntligen här! Cameo 4 PLUS är en större variant av den populära Silhouette Cameo 4. Här kan du använda material upp till 15" i bredd (38 cm) och du kan skära i många olika material som t.ex. vinyl, papper och tyg, för att skapa dina egna tryck och dekaler. Standard-maskinen Silhouette Cameo 4 har en skärbredd på 30 cm.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst t.o.m. fredag 6 november 2020. Som alltid bjuder vi på frakten vid köp över 549 kr (inom Sverige).

"Colorberry Resin for Art" är ett transparent epoxy resin med en mellan viskositet för konstnärsbruk. Perfekt för arbete med abstrakt konst eller pouring art, kan även användas som lack på ditt färdiga alster.

I resinet kan du blanda i t.ex. torrpigmentpulver, pigmentpasta eller glitter, för att ge fantastiska specialeffekter. Använd mycket pigment eller lite och uppnå olika effekter. Kan blandas med andra produkter från Colorberry.

Varje vecka fyller vi på med fler röda varor! Som Guldkund får du 10% rabatt utöver det redan låga rea-priset!! Bra va?!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!