Hej!

Hösten 2010 vågade jag äntligen ta steget att följa min dröm om att starta en egen inredningsbutik på nätet. Då vågade jag inte ens hoppas på att Sofias Hus skulle finnas kvar om 10 år men här sitter jag nu fortfarande framför datorn :) 
Jag skulle ljuga om jag sa att det varit en dans på rosor i 10 år men jag har aldrig aldrig ångrat mig. Jag har lärt mig så otroligt mycket under dom här åren, en del saker hade jag gärna sluppit lära mig men det är verkligen sant det som sägs att man lär av sina misstag ;)
Jag är lycklig varje dag över att jag får jobba med något jag älskar och jag hoppas kunna få fortsätta med det i många år till.
Ett stort varmt tack till alla er som besökt Sofias Hus under de här 10 åren, utan er skulle det inte finnas något att fira!!!

Redan i början av detta året började jag planera inför mitt 10-års jubileum men så kom Corona och satte käppar i hjulet. Egentligen är det ju inget problem att fira stort i webbutiken men eftersom jag alltid har samma erbjudanden i min fysiska butik så får jag nu välja ett mer nedtonat, utspritt firande. Jag kommer att fira med ett antal jubileumserbjudanden och det första kommer här:
Köp 4 hjärtmuggar, betala för 3!
Erbjudandet gäller ända fram till jul eller så länge jag kan få tag på muggar från min leverantör.

Jag har haft som tradition att ha julpremiär på Allhelgonahelgen och då brukar butiken till min stora glädje vara väldigt välbesökt, men på grund av tidigare nämnt virus så går det inte att genomföra i år.

I stället har jag börjat pytsa in julsakerna redan nu både i webbutiken och i min fysiska butik. Jag packar upp nya leveranser nästan varje dag och lägger in på webben allt eftersom.

Varmt välkommen att besöka webbutiken eller min fysiska butik på Stationsgatan 10 i Vretstorp där jag har öppet på onsdagarna kl 16-19.

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.