Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Erbjudandet gäller t.o.m 15 oktober 2020, eller så långt lagret räcker.

Pyssel och skapande till hemmet medan kvällarna mörknar!

Stor kampanj på utvalda artiklar för hemmet! Vad sägs om att måla på porslinsmuggar, dekorera vaser med decoupage eller skapa mönster med brännpenna på träföremål?

Missa inte alla 500 nyheter som kommit i september!

Om bara några dagar går vi in i oktober månad. Kanske den läskigast månaden på hela året?

Platt pumpa av papier-maché med batteridriven belysning. (AA-batteri ingår ej). Ger ett varmt ljus genom utskärningarna som är täckt av transparent, lätt genomskinligt tyg.

Pumpan kan målas med hobbyfärg, t.ex. Plus Color Pumpkin. Mått: ca 20-25 cm hög. Ordinarie pris 99 kr. Just nu 79 kr. Erbjudandet gäller t.o.m. 15/10 2020 eller så långt lagret räcker. 


Höstpyssel: Måla pumpor av Papir Maché

Figurer av papier maché är både roligt och enkelt att måla och dekorera. Använd vanlig hobbyfärg och pensel. Ibland får man måla 2 lager för att färgen ska täcka den mörka kartongen.

Välj mellan två olika storlekar, 6 cm, 15 kr. Eller den större på 13 cm för 39 kr. Dekorera med t.ex. plastspindlar och spindelnät.

Se alla våra skrämmande produkter i Halloween-kategorin!

Söta små hus av trä till miniatyr-trädgård, Fairy Garden, naturlandskap eller annat pyssel. Huset kan målas med t.ex. hobbyfärg. Använd en väldigt smal liten pensel. Huset kan placeras i en glaskupa eller glaskula.

Miljövänlig, barnvänlig och skaparvänlig

Vattenbaserad sprayfärg med matt finish. Dess låga lösningsmedelsinnehåll innebär att dess doft är minimal, vilket minskar dess inverkan i slutna utrymmen och gör MTN Water Based 300 till den perfekta produkten för inredning eller i utrymmen med lite ventilation. Fungerar utmärkt till mixed media, färgning av träföremål, möbler m.m. Du kan spraya inomhus, och behöver inte gå ut i kylan för att skapa dina kreativa projekt!

Montana Colors har sedan starten 1994 engagerat sig inom miljö- och hälsa. De är certifierade med bl.a. ISO-9001 och ISO-14001 för kvalitetsledning och att alla krav uppfylls inom miljö- och klimatarbete.

Perfekt till Mixed Media, till canvas-tavlor och kartong, eller möbler till barnrummet som behöver en skonsam och vattenbaserad färg. Vattenlöslig i cirka 30 minuter, vattenfast efter att färgen torkat.


Just nu har vi över 300 prissänkta produkter i  REA-Kategorin! Som Guldkund får du 10% rabatt utöver det redan låga rea-priset!! Bra va?!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!